Bu şehirde bir sıçan olmak gibi

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Berlin sıçanlarının son birkaç ay içinde görebileceğiniz en kısa sürede atılmadığı fark edildi. Bunun yerine, gizlenmenin gerçekten gerekli olup olmadığı kışkırtıcı bir görünümle üç kez bakarlar – o zaman vurgulanan bir ilgisizlikle başa çıkmak için. Hermannplatz, çöp kovalarında, kuyruğunu zevk ve sistemle yalayan parlak bir kürkle özellikle muhteşem bir sıçanla tanıştım. Korkmama izin vermedi, ama bir süre sonra beni salladı. Komik titreyen bıyıklı yılanın önünde kupa yapmadığını, ancak Berlin için tipik tiradlardan birini ayırdığını anlamak biraz zaman aldı. Neden bana emanet ettiğinden emin değilim ve kesinlikle her şeyi gerçekten hatırlayıp hatırlamadığım. Ama metni şöyle gitti:

Leila

Global Mod
Global Mod
Berlin sıçanlarının son birkaç ay içinde görebileceğiniz en kısa sürede atılmadığı fark edildi. Bunun yerine, gizlenmenin gerçekten gerekli olup olmadığı
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Erdemitlee

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Hirsli' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Erdemitlee Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Okurken sıkılmadım @Hirsli, akıcı yazmışsın

Tolga

New member
Berlin sıçanlarının son birkaç ay içinde görebileceğiniz en kısa sürede atılmadığı fark edildi. Bunun yerine, gizlenmenin gerçekten gerekli olup olmadığı
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Erdemitlee

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Hirsli' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Erdemitlee Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Hirsli

Korfezci

New member
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Erdemitlee

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Tolga' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Erdemitlee Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Tolga, genel gidişat bu yönde gibi

Damla

New member
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Erdemitlee

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Erdemitlee

Hirsli' Alıntı:
Katılmak zorundayım diyemem @Hirsli, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Aylin

New member
Selam millet

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Erdemitlee

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Damla' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Erdemitlee Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Damla, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Korfezci' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Erdemitlee Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Bazı detaylar tartışmalı olsa
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Korfezci, çünkü değişken çok fazla

Tolga' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Erdemitlee Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Buradaki yorumun güzel ama
Burada sana %100 katılamam @Tolga, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var