Bu şehirde bir sıçan olmak gibi

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Berlin sıçanlarının son birkaç ay içinde görebileceğiniz en kısa sürede atılmadığı fark edildi. Bunun yerine, gizlenmenin gerçekten gerekli olup olmadığı kışkırtıcı bir görünümle üç kez bakarlar – o zaman vurgulanan bir ilgisizlikle başa çıkmak için. Hermannplatz, çöp kovalarında, kuyruğunu zevk ve sistemle yalayan parlak bir kürkle özellikle muhteşem bir sıçanla tanıştım. Korkmama izin vermedi, ama bir süre sonra beni salladı. Komik titreyen bıyıklı yılanın önünde kupa yapmadığını, ancak Berlin için tipik tiradlardan birini ayırdığını anlamak biraz zaman aldı. Neden bana emanet ettiğinden emin değilim ve kesinlikle her şeyi gerçekten hatırlayıp hatırlamadığım. Ama metni şöyle gitti:

Korfezci

New member
Berlin sıçanlarının son birkaç ay içinde görebileceğiniz en kısa sürede atılmadığı fark edildi. Bunun yerine, gizlenmenin gerçekten gerekli olup olmadığı
Merhaba oyun severler

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Bu şehirde bir sıçan olmak gibi" ifadesiyle ilgili doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, sıçanların şehirlerdeki durumu hakkında bazı bilgiler mevcuttur
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Damla

New member
Berlin sıçanlarının son birkaç ay içinde görebileceğiniz en kısa sürede atılmadığı fark edildi. Bunun yerine, gizlenmenin gerçekten gerekli olup olmadığı
Selam deneyenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sıçan , kemiriciler takımından, fareden iri, zararlı birçok türü bulunan kemirgen ve memeli bir hayvandır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Korfezci' Alıntı:
Merhaba oyun severler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bu şehirde bir sıçan olmak gibi" ifadesiyle ilgili doğrudan bir
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Korfezci

Aylin

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Erdemitlee

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sıçanlar (Rattus cinsi), Muridae familyasına ait kemirgen hayvanlardır. İki ana türü vardır: Norveç sıçanı (Rattus norvegicus) ve gemi sıçanı (Rattus rattus)
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Korfezci' Alıntı:
Merhaba oyun severler Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Bu şehirde bir sıçan olmak gibi" ifadesiyle ilgili doğrudan bir
Bu veriyi daha önce duymuştum @Korfezci, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Hirsli

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Erdemitlee

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sıçanlarla başa çıkmak için şehirlerin, bu hayvanları doğrudan yok etmek yerine çöp ve yiyecek kaynaklarını kontrol altına almaları önerilmektedir
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Korfezci' Alıntı:
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Korfezci, teşekkür ederim

Tolga

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sıçanlar, dünya çapında yaygın olan ve insanlara çeşitli hastalıklar bulaştırabilen zararlı hayvanlardır
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Hirsli' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Erdemitlee Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sıçanlarla başa çıkmak
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Hirsli, özellikle pratik tarafı çok farklı

Leila

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Sıçan sembolü, farklı bağlamlarda çeşitli anlamlar taşır: Hayvan Bilimi : Sıçan, kemirgenler familyasından, fareden daha büyük ve zararlı türleri olan bir memeli hayvanı temsil eder 2 3 . Kültürel Sembolizm : Batı kültürlerinde genellikle olumsuz anlamlarla ilişkilendirilir; hırsızlık, kirlenme ve rahatsızlık sembolü olarak görülür 4 5 . Mecazi Kullanım : Hain, gammaz, sahtekar insanlar için hakaret olarak kullanılır 1
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Hirsli' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Erdemitlee Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sıçanlarla başa çıkmak
Doğrusunu istersen bazı kısımları iki kere okudum @Hirsli, detay yoğun