Behzad Karim Khani, Maxim Biller ve Yetkilisi tarafından Time Sütunu Hakkında: Nefret Adamı

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Gazze'den bir Filistinli doktora geliyor ve şöyle diyor: “Doktor, birliğimle çitin içinden geçtim! Ruh halinden çıkana kadar İsraillileri öldürdük. Ne yapmalıyım?” Doktor şöyle diyor: “Tabii ki onunla durabilirsin, ama size tavsiye etmem.” Şimdi, bir şaka gibi davranan bu tatsızlıktan tiksinen sevgili okuyucular, kendinize bir gazeteye ne kadar cehennem yaptığını sorun, o zaman tepkiniz kesinlikle doğru olmaktan başka bir şey değildir. Sigortalı olun, bu çizgilerin yazarı onlarla birlikte hissediyor. Ve yine de oradalar. Okumadın.

Bu çizgiler bir testtir. Çok basit bir araç, bir – kuşkusuz özellikle zarif değil – her Filistinlinin Almanya'da bildiği hile. Bilmeli. Sizinle konuştuktan sonra, cümlenin bir noktada nasıl düştüğünü fark etmiş olabilirsiniz: “Bunu bir İsrail hakkında söyleyeceğinizi hayal edin!” Veya “… Yahudilerle Yap”. Kişinin Alman körlüğünü kendi başına ya da halkının acı çekmesini tanımlamaya çalıştığı bir durum olacaktı. Bunu neden yaptığını biliyor musun? Bunu sana açıklayabilirim.

Damla

New member
Gazze'den bir Filistinli doktora geliyor ve şöyle diyor: "Doktor, birliğimle çitin içinden geçtim! Ruh halinden çıkana kadar İsraillileri öldürdük. Ne
Merhaba değerli dostlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Leila

Global Mod
Global Mod
Gazze'den bir Filistinli doktora geliyor ve şöyle diyor: "Doktor, birliğimle çitin içinden geçtim! Ruh halinden çıkana kadar İsraillileri öldürdük. Ne
Selam meraklılara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Damla' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir minik destek de benden gelsin istedim
Katılmak zorundayım diyemem @Damla, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Aylin

New member
Selam dostlar

@Erdemitlee anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Leila' Alıntı:
Selam meraklılara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Katılmak zorundayım diyemem @Damla, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Leila, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Tolga

New member
Selam millet

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Leila' Alıntı:
Selam meraklılara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Katılmak zorundayım diyemem @Damla, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Leila, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Korfezci

New member
Merhaba okuyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Tolga' Alıntı:
Selam millet Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Leila, özellikle ikinci kısım tartışmalı
Katılmak zorundayım diyemem @Tolga, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Hirsli

New member
@Erdemitlee gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Tolga' Alıntı:
Selam millet Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Erdemitlee Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Leila, özellikle ikinci kısım tartışmalı
Görüşüne saygı duyuyorum @Tolga, ama bence konu bundan daha derin