GALATASARAY – FENERBAHÇE HABERLERİ – Cristiano Ronaldo gönderiliyor! Yeni rotası Türkiye mi?

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
CR7, Dünya Kupası ortasına girilirken yaptığı açıklamalarla gündeme bomba üzere düştü. Portekizli yıldız, kulüp menajeri Eric Cilt Haag’ı maksat göstererek, “O bana hürmet duymuyor ben de ona duymuyorum” diyerek gemileri yaktı.

Kulüpte 2-3 kişinin daha kendisini istemediğini söz eden Ronaldo, “Sir Alex Ferguson’dan daha sonra kulüp bir adım ileri gitmedi” tabirlerini kullanarak kulübün sahibi Glazer ailesini de eleştirdi.

Ronaldo, Glazer ailesi için “Kulübün başarısı onların umrunda değil. Tek istedikleri reklamlarını yapmak” diye konuşarak sitem etti.

Bu ağır kelamların akabinde mukavelesinin feshi gündeme gelen Ronaldo için Avrupa grupları pusuya yattı… Ronaldo’nun aldığı astronomik fiyatı Manchester United’ın temin etmesi ve Ocak ayında boşa çıkması halinde kulüplerin Ronaldo’ya kapıyı açacağı öğrenildi.

PSG LİDERİ RÜYAYI GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYOR

Lionel Messi’yi iki dönem evvel Barcelona’dan koparan PSG, Neymar ve Mbappe’nin yanına Ronaldo’yu da eklemek istiyor…

Sporting Lizbon, altyapısından yetiştirdiği Ronaldo’yu bekleyen kulüpler içinde bulunuyor.

INTER DE RONALDO’YA SICAK BAKIYOR

İtalyan devi Inter de Ronaldo’yu sıcak bakan takımlar içinde yer alıyor. Sakatlığı bulunan Lukaku’dan faydalanamayan Inter’in hamle sınırında Lautaro Martinez ve 36 yaşındaki Edin Dzeko bulunuyor…

MOURINHO ONU ÇOK SEVİYOR

Real Madrid’i yönettiği periyotta Ronaldo ile dayanılmaz bir ahenk yakalayan Roma Teknik Yöneticisi Jose Mourinho da eski yıldızını bekleyen isimler içinde.

TÜRKİYE’YE GELMESİ ZOR

Takvim’in haberine göre geçtiğimiz yaz transfer periyodunda ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Ronaldo’nun Türkiye’ye gelmesi beklenmiyor. Hem Fenerbahçe Lideri Ali Koç, “Aldığı para devasa yükseklikte” demişti tıpkı vakitte Galatasaray 2. Lideri Metin Öztürk, “Gündemimizde yok” açıklamasını yapmıştı.