Wesley Sneijder resmen deklare etti! Burak Yılmaz’la tıpkı grupta bakılırsav alacak

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Türkiye’de Galatasaray formasıyla şampiyonluklar yaşayan Hollandalı efsane Wesley Sneijder, Fortuna Sittard ile görüştüğünü deklare etti.

Yaz transfer devrinde Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup’u takımına katan Hollanda takımı, Wesley Sneijder’e teklif götürdü.

Konuyla ilgili olarak Hollanda basınına açıklamalarda bulunan Sneijder şu tabirleri kullandı:

Türkiye’de Galatasaray formasıyla şampiyonluklar yaşayan Hollandalı efsane Wesley Sneijder, Fortuna Sittard ile görüştüğünü deklare etti.

Yaz transfer devrinde Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup’u takımına katan Hollanda grubu, Wesley Sneijder’e teklif götürdü.

Konuyla ilgili olarak Hollanda basınına açıklamalarda bulunan Sneijder şu tabirleri kullandı:

“Bence bu hayli farklı bir proje. Benim de rol alma bahtım var. Çok hoş bir sohbetim oldu. çabucak hemen ne yapacağımı bilmiyorum. Tertip ortasında birkaç seçeneğim var.”

Fortuna Sittard’ın başkanlık misyonunu ise Galatasaray’ın eski yöneticisi Işıtan Gün yürütüyor.

2013-2017 yıllari içinde Galatasaray forması giyen Sneijder, Fortuna Sittard’da bakılırsav alması halinde sarı-kırmızılı grupta kadro arkadaşı olan Burak Yılmaz ile bir daha bir arada çalışma fırsatı yakalayacak.

“Bence bu hayli değişik bir proje. Benim de rol alma talihim var. Çok hoş bir sohbetim oldu. çabucak hemen ne yapacağımı bilmiyorum. Tertip ortasında birkaç seçeneğim var.”

Fortuna Sittard’ın başkanlık misyonunu ise Galatasaray’ın eski yöneticisi Işıtan Gün yürütüyor.

2013-2017 yıllari içinde Galatasaray forması giyen Sneijder, Fortuna Sittard’da bakılırsav alması halinde sarı-kırmızılı grupta kadro arkadaşı olan Burak Yılmaz ile bir daha birlikte çalışma fırsatı yakalayacak.