TRANSFER HABERLERİ – Galatasaray Fode Ballo-Toure’de ısrarcı! Teklif yapıldı

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Lig’in 5. haftasında alanında ağırladığı Gaziantep FK’yı uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup eden Galatasaray’da taraftarı heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılılar, 8 Eylül’de sona erecek olan yaz transfer periyodunun son günlerinde transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Gaziantep FK maçı daha sonrası yaptığı açıklamada taraftara transfer muştusu verdi.

Spor Toto Harika Lig’in 5. haftasında alanında ağırladığı Gaziantep FK’yı uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup eden Galatasaray’da taraftarı heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılılar, 8 Eylül’de sona erecek olan yaz transfer devrinin son günlerinde transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Gaziantep FK maçı daha sonrası yaptığı açıklamada taraftara transfer muştusu verdi.

Timur, “Birkaç gün ortasında transferlerin hepsi gelmiş olacak. 1 ay evvel kampta sizlerle konuştuktan daha sonra rastgele bir açıklama yapmadım.

Ağustos’un son 3, 4 ve Eylül’ün birinci haftasında bu iş bitecek demiştim.

Bizim 5 büyük ligden teklif alan, orta ve üst ekiplerden teklif alan, yanılmayacağımız nitelikte oyuncular almamız lazım.

Timur, “Birkaç gün ortasında transferlerin hepsi gelmiş olacak. 1 ay evvel kampta sizlerle konuştuktan daha sonra rastgele bir açıklama yapmadım.

Ağustos’un son 3, 4 ve Eylül’ün birinci haftasında bu iş bitecek demiştim.

Bizim 5 büyük ligden teklif alan, orta ve üst ekiplerden teklif alan, yanılmayacağımız nitelikte oyuncular almamız lazım.

Transferler çarşamba ve perşembe günü ülkemize gelmiş olacak”
tabirlerini kullandı.

Prensip muahedesine varılan Kaan Ayhan ve Mauro Icardi transferlerini resmen açıklamaya hazırlanan Galatasaray, 8 Eylül’e kadar bir sol bek desteği de yapmak istiyor.

Yönetim, Patrick van Aanholt’un yanına bir sol bek daha eklemek konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Transferler çarşamba ve perşembe günü ülkemize gelmiş olacak” sözlerini kullandı.

Prensip mutabakatına varılan Kaan Ayhan ve Mauro Icardi transferlerini resmen açıklamaya hazırlanan Galatasaray, 8 Eylül’e kadar bir sol bek desteği de yapmak istiyor.

Yönetim, Patrick van Aanholt’un yanına bir sol bek daha eklemek konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Hedefteki isimlerden biri olan Milan’dan Fode Ballo-Toure için Cimbom, Serie A şampiyonu ile masaya oturdu.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Fanatik’in haberine göre; 25 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak alınması için artık Milan’dan yanıt bekleniyor.

Toure, Milan’da bu dönem Serie A’nın birinci 5 haftasında yalnızca 1 maçta forma giydi, o müsabakada da 15 dakika mühlet aldı.

Hedefteki isimlerden biri olan Milan’dan Fode Ballo-Toure için Cimbom, Serie A şampiyonu ile masaya oturdu.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Fanatik’in haberine nazaran; 25 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak alınması için artık Milan’dan yanıt bekleniyor.

Toure, Milan’da bu dönem Serie A’nın birinci 5 haftasında yalnızca 1 maçta forma giydi, o müsabakada da 15 dakika mühlet aldı.

Kariyerinde 192 maçta bakılırsav alan Senegalli sol bek, 2 gol ve 13 asist kaydetti.

25 yaşındaki futbolcunun Milan ile olan mukavelesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Fode Ballo-Toure’nin aktüel piyasa pahası ise 3.5 milyon Euro.

Kariyerinde 192 maçta vazife alan Senegalli sol bek, 2 gol ve 13 asist kaydetti.

25 yaşındaki futbolcunun Milan ile olan kontratı 2025 yılına kadar devam ediyor.

Fode Ballo-Toure’nin yeni piyasa kıymeti ise 3.5 milyon Euro.