Sen düşmanlarınızın üzengi sahipsin, Bay Jan Böhmermann!

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Merhaba Bay Böhmermann,

Şu anda, özellikle Özr içinde mektup yazmak için özellikle şık olduğundan, özellikle diğer meslektaşlarının çalışmalarını anonim olarak itibarsızlaştırmak ve uyumlu olmayan çalışanların ana hatlarını talep etmek için, bugün de posta almalıdırlar – yine de açık bir duyuru ve gerçek adla.

Bir zamanlar onu sevdim, onu çok sevdim ve küstahça ibadet ettiğim Harald Schmidt'in ayrılmasından sonra acı veren bir yedek olabileceğini düşündüm. Başlangıçta da öyle görünüyordu: keskin, kötülük, noktaya kadar – sadece harika. Bununla birlikte, daha sonra siyasi doğruluk düzenini sabitlediklerinde ve sol aktivistlerin tasmalarından gitmesine izin verdiklerinde, istasyonlarını sevmiş olabilirler, ama ben hiç bilmiyorum.

Ayrıca AFD'yi de sevmiyorum ve bugün yarından daha toz haline getirildiğini görmeyi tercih ederim, ancak “iyi neden” adına hain ve gözeticileri seviyorum. Bu bana tanıdık geliyor ve iyi bir diktatör bitiyor. Doğu -sosyalleştiğimi bilmelisiniz ve fikir (BM) özgürlüğü ve bir önceki mul iklimi için çok iyi antenleriniz var. Bunu sadece Batı'da uzun zamandır hayal ettiler!

Tezim bu zaten: tam olarak Berlin duvarının düşmesinden önce Sylt ve Sindelfingen arasında büyüyen herkes hakkında bir fikriniz olmadığı için. O hiçbir şekilde değil! Angela Merkel'in Angela Merkel'in mülteci politikasındaki mülteci politikası karşısında kasvetli bir “nazi” kükremek için onun gibi insanlardan daha fazlası değildi.

Onlar sayesinde daha fazla hayran

Şimdi tekrar yaptınız: Sözde sağa doğru yemin etmek, bu sefer isim ve adresle. “Ziegenfi ****” Erdoğan için pozu ile hala iyi yaşayabiliyordum, ancak Arne Schönbohm'un Ruslarla casusunu maskeden çıkarmamış mıydı? Zaten biliyorsunuz, eski BSI Başkanı. “Ex” çünkü onlar yüzünden işini kaybetti – ve sonra kendisine karşı mahkemeye maruz kaldı. Şimdi YouTuber. Onlar ona adresini ve çocuklarının günlük bakım merkezini verirler. Beni yanlış anlamayın: Adam ne sempatim var ne de bu aptal palyaço maskesinin arkasına saklanıyor. Ve eğer Haberları açıkça hukuk kuralımızın gerekçesiyle değilse, lütfen sonuçları getirin. Ama zaten hazır mıyız? Bir mahkeme bunu zaten fark etti mi?

Umurumda değil. Kim şimdi adamı linç etmek istiyorsa – onlar sayesinde ücretsiz bir pisti var. Ancak, onlar sayesinde, şimdi üç gün içinde 110.000'den fazla aboneler kazandı – evet, hala mümkün mü? Sonunda elde etmek istediğiniz şey bu mu – “doğru” ı güçlendirmek mi? Kamu hizmeti yayıncılığında uğursuz işini yapan sahnenin bir V-Man bile misiniz? İnsanların nerede olduğunu zaten biliyorsunuz, her şey mümkün. Dürüst olmak gerekirse, anti -faskistleri mi taklıyorsunuz? Hiçbir koşulda sıralarda dayanışma büyümeyi beklemiyor musunuz? Tüm “Nazi” çığlık attıktan sonra, değişmesi gereken insanları yenmenin verimsiz olduğunu hala bilmiyorsunuz? Sonra “adaletsizlik hassasiyeti” konusunu okuyun, kesinlikle bir ışık var. Sözde savaşçı zihninin karanlığında yalnız bir ışık olurdu.

Ama en az bir tane.