Potsdamer Straße aracılığıyla nasıl yazabilir ve kış bahçesini görmezden gelebilirsiniz?

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Birkaç gün önce Winter Garden Premiere “Varieté Gaga” yolunda Berliner Zeitung'da Potsdamer Straße'nin karşıtları hakkında bir sayfa okudum (14 Mart). Ah, ilginç, sanırım – bölgenin galeri sahnesine adanmış genç bir yazar eski kış bahçesine nasıl bakacak? Bu caddenin sabit noktasıdır – evde aydınlatılmış, ışıltılı bir gölgelikle, kuruluş Schöreberg Bank'a mı yoksa Kurfürstenstrasse'den mi yaklaştığınıza bakılmaksızın herkese doğru parlıyor.

1992 yılında açılan çeşitli tiyatro, şehrin kültürel kanonunun bir parçasıdır. Herhangi bir sübvansiyon olmadan çalışır, ancak şehirdeki yıldızlı gökyüzü, açık hava çiftliği ve Berlin'e en keskin cazibe ile en güzel tiyatro alanlarından biridir. Her gün 500'e kadar misafir alır ve küçük bir sokak reçelini tetikler. Bundan önce Latin Bölgesi buradaydı, Rio Reiser, Nina Hagen, Udo Lindenberg ve Silly burada oynadı.

Dolayısıyla, galeri sahipleri arka bahçelere taşınmadan önce, yazarın caddenin karşısında nasıl acele ettiği için hiçbir şekilde evde işgal, suç ve fuhuş yoktu. Galeri sahiplerinin standartları hakkında biraz bilgi ediniyorsunuz, teklifleri, pembe bir tasarımcı sevimli oyuncak domuzdan bahsediliyor. Aksi takdirde sokağın çirkinliği ve üzüntüsü öncü bir rol oynar. Çeşitlilik aşağıdaki gibi belirtilmiştir: Dışarıda bakarken, “Çöp ve Kış Bahçesi'ni görebilirsiniz”.

Duyumlar ve alkış fırtınaları

Çöpten gizlenmiş olduğumu eklemek istiyorum. Orada değildi ya da çeşitlilik gösteren çeşitlilik tarafından özetlendi. Şimdi üzüntüden hızlı bir sıçrama, tamamen zevk. Çünkü en son evreleme (Rodrigue Funke) radikal hayranlığı hak ediyor: İngiliz eksantrik Jack Woodhead'in sadece akrobatik duyumlar sunduğu, ancak izleyicinin alkışladığı çok zekâ ve sürdüğü bir sayı şovu.

Sadece iki bacak ve bir kolla hokkabazlık yaparken ince bir gevşek bir ipte silahlı bir avukat yapan Ukrayna mimarisi öğrencisi Ameli Bilyk (19) için değil. Ayrıca, başlangıç yapmadan bir daire içinde sadece 3.80 metre çapında metal bir toptan kovalayan açık motosikletçiler için. Nadiren çok şaşırdım. Çekin!

Çeşitlilik Gaga. Kış Bahçesi, 20 Temmuz'a kadar. Berliner Zeitung'un bilet mağazasında biletler