Portekiz basını duyurdu! Andre Franco adım adım Fenerbahçe’ye

dedeefendi

New member
Kubilay Açıkgün

Fenerbahçe’de yeni dönem öncesi yapılacak ataklar için çalışmalar dört bir koldan devam ediyor.

Teknik yönetici konusunu yakın vakitte çözecek olan sarı lacivertliler, Jorge Jesus’u resmen açıklayacak.

Jesus’un kamuoyuna duyurulmasının akabinde transfer operasyonunu da hızlandıracak olan Kanarya, yeni dönemde tezli bir kadro oluşturmak istiyor.

Fenerbahçe’de yeni dönem öncesi yapılacak atılımlar için çalışmalar dört bir koldan devam ediyor.

Teknik yönetici konusunu yakın vakitte çözecek olan sarı lacivertliler, Jorge Jesus’u resmen açıklayacak.

Jesus’un kamuoyuna duyurulmasının akabinde transfer operasyonunu da hızlandıracak olan Kanarya, yeni dönemde tezli bir grup oluşturmak istiyor.

Bu doğrultuda, transferde kusur yapmak istemeyen Fenerbahçe’nin gündemine flaş bir isim girmişti.

Yönetim, Portekiz Ligi gruplarından Estoril’de forma giyen Andre Franco’yu gündemine almıştı.

24 yaşındaki orta saha ile ilgili çarpıcı bir haber geldi.

Bu doğrultuda, transferde yanılgı yapmak istemeyen Fenerbahçe’nin gündemine flaş bir isim girmişti.

Yönetim, Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril’de forma giyen Andre Franco’yu gündemine almıştı.

24 yaşındaki orta saha ile ilgili çarpıcı bir haber geldi.

Transfers24hr isimli sitenin verdiği bilgiye göre, sarı lacivertliler Franco için ilgisini resmi boyuta taşıdı.

Haberde, Fenerbahçeli yöneticilerin Andre Franco için resmi teklifini Estoril’e ilettiği ve yanıt beklediği kaydedildi.

Franco ile biroldukça kulübün de ilgilendiği ve yıldız futbolcunun bu yaz kadrodan ayrılabileceği açıklandı.

Transfers24hr isimli sitenin verdiği bilgiye göre, sarı lacivertliler Franco için ilgisini resmi boyuta taşıdı.

Haberde, Fenerbahçeli yöneticilerin Andre Franco için resmi teklifini Estoril’e ilettiği ve yanıt beklediği kaydedildi.

Franco ile biroldukça kulübün de ilgilendiği ve yıldız futbolcunun bu yaz ekipten ayrılabileceği açıklandı.

1.77 uzunluğundaki futbolcu, bu dönem Portekiz Ligi’nde 37 maçta çıktı.

Francoo, çıktığı 37 müsabakada 11 gol attı.

Franco ayrıyeten 4 de asist kaydetti.

1.77 uzunluğundaki futbolcu, bu dönem Portekiz Ligi’nde 37 maçta çıktı.

Francoo, çıktığı 37 müsabakada 11 gol attı.

Franco ayrıyeten 4 de asist kaydetti.

Andre Franco’nun yeni piyasa kıymeti ise 3.5 milyon Euro.

Franco’nun Estoril’le 2024 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.

Başarılı futbolcunun kontratında 10 milyon Euro özgür kalma hususu yer alıyor.

Andre Franco’nun aktüel piyasa kıymeti ise 3.5 milyon Euro.

Franco’nun Estoril’le 2024 yılına kadar mukavelesi bulunuyor.

Başarılı futbolcunun kontratında 10 milyon Euro özgür kalma unsuru yer alıyor.