Moussa Dembele’den transfer açıklaması! Galatasaray…

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Sezon başında argümanlı bir grup kuran ve dönemi şampiyon olarak tamamlamak isteyen Galatasaray’da gözler orta transfer devrine çevrildi.

Sarı kırmızılılar, teknik yönetici Okan Buruk’un talebi doğrultusunda ocak ayı için transfer çalışmalarına başladı.

Cimbom, eksik bölgelere yapacağı desteklerle takımını daha da güçlendirme amacında.

Sezon başında savlı bir grup kuran ve dönemi şampiyon olarak tamamlamak isteyen Galatasaray’da gözler orta transfer periyoduna çevrildi.

Sarı kırmızılılar, teknik yönetici Okan Buruk’un talebi doğrultusunda ocak ayı için transfer çalışmalarına başladı.

Cimbom, eksik bölgelere yapacağı desteklerle takımını daha da güçlendirme gayesinde.

Bu doğrultuda sarı kırmızılıların, Fransa Ligi gruplarından Lyon’da forma giyen Moussa Dembele’yi takımına katmak istediği yazılmıştı.

Dembele ile Manchester United ve Arsenal’in de ilgilendiği kaydedilmişti.

26 yaşındaki yıldız futbolcudan flaş bir transfer açıklaması geldi.

Bu doğrultuda sarı kırmızılıların, Fransa Ligi gruplarından Lyon’da forma giyen Moussa Dembele’yi takımına katmak istediği yazılmıştı.

Dembele ile Manchester United ve Arsenal’in de ilgilendiği kaydedilmişti.

26 yaşındaki yıldız futbolcudan flaş bir transfer açıklaması geldi.

Dembele geleceğine ait Fransız basınına konuştu.

Başarılı hamle oyuncusu yaptığı açıklamada, “hiç bir vakit Lyon ile mukavele uzatmak istemediğimi söylemedim”

“Sezon sonunda mantıklı bir karar vermek için vakte gereksinimim var”

Dembele geleceğine ait Fransız basınına konuştu.

Başarılı atak oyuncusu yaptığı açıklamada, “hiç bir vakit Lyon ile kontrat uzatmak istemediğimi söylemedim”

“Sezon sonunda mantıklı bir karar vermek için vakte gereksinimim var”

“Laurent Blanc’ın gelişi bize hayat verdi”

“O bizi daha epeyce çalışmaya itti”

“Blanc’ın belirli ki büyük maksatları var”

“Laurent Blanc’ın gelişi bize hayat verdi”

“O bizi daha epeyce çalışmaya itti”

“Blanc’ın belirli ki büyük maksatları var”

“Bu yeni yeni proje olağan ki Lyon’da devam etme isteğimi uyandırabilir”

“Sezon daha hayli uzun”

“Ben çalışmaya devam edeceğim zira gencim ve kendimi fazlaca daha fazla geliştirebilirim” dedi.

“Bu yeni yeni proje alışılmış ki Lyon’da devam etme isteğimi uyandırabilir”

“Sezon daha fazlaca uzun”

“Ben çalışmaya devam edeceğim zira gencim ve kendimi epey daha fazla geliştirebilirim” dedi.