Mesut Özil resmen deklare etti! “Fenerbahçe’den öbür bir grupta mesleğimi noktalamayacağım”

dedeefendi

New member
Sarı-lacivertli grupta takım dışı bırakılan Mesut Özil’den flaş bir paylaşım geldi.

İşte Özil’in o kelamları:

“Son günlerde mesleğim ile ilgi yapılan argümanlarla ilgili olarak bir açıklama yapmam zarurî oldu. Birinci 6 ay fiyat dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıl bir kontrat imzalayarak, meslek maksadımı tamamlamıştım. Altını çizerek yinelıyorum; Fenerbahçe’den diğer bir grupta mesleğimi noktalamayacağım. Kontratım mühleti boyunca, Çubuklu formamızı terletmek tek hedefim. Bu sonucum epey net ve mutlaktır. Profesyonel hayatın gereklilikleri gereği, idaremizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu hale yalnızca hürmet duyacağım. Çok çalışıp kendimi hep hazır tutacağım. Her vakit dediğim üzere; aslolan Fenerbahçe’dir. Büyük Fenerbahçe taraftarına sevgi ve saygılarımla…”

İŞTE ÖZİL’İN PAYLAŞIMI

Son günlerde mesleğim ile ilgi yapılan savlarla ilgili olarak bir açıklama yapmam zarurî oldu. Birinci 6 ay fiyat dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıl bir kontrat imzalayarak, meslek gayemi tamamlamıştım. (1/3) pic.twitter.com/T59V38B2pV

— Mesut Özil (@MesutOzil1088) May 31, 2022