Liana Finck, Yaratılış Hikayesini Yeniden Tasarlıyor

Bakec

Member
Abone ol: Apple Podcast’leri | Spotify | Dikişçi | Nasıl Dinlenmeli

Karikatürist Liana Finck’in yeni kitabı “Işık Olsun”, Yaratılış hikayesini bir kadın Tanrı ile yeniden şekillendiriyor. nevrotik sanatçı.

“Bu kitabın en başında, bir boşlukta var oluyor ve bir şeyler yapmaya karar veriyor” diyor Finck. “Ve kendinden şüphe duymaya başlayana ve yeterince iyi yapmadığını anlayana kadar hepsi eğlence ve oyun. O noktada gerçekten benim bir tür otoportrem. İyi niyetli, mutlu ve kendine çok yükleniyor.”

Jonathan Van Ness “Queer Eye” ünlüsü, yeni kitabı “Love That Story” hakkında konuşmak için podcast’i ziyaret ediyor. Book Review’da editör olan Lauren Christensen ile konuşuyor.

“queer bir insan olarak, hangi alanlarda başarılı olabileceğiniz çok erken bize söylenir. Güzellik genellikle bu alanlardan biridir. Yönlendirilebileceğiniz çok fazla alan var. Kuaförlüğü ve güzelliği seviyorum ve ‘Queer Eye’da yapabileceklerimi seviyorum” diyor Van Ness. “Bu yüzden sonsuza dek minnettarım. Ama aynı zamanda, kadınsı ve gösterişli olan queer insanların – tüm hayatım boyunca böyle adlandırıldım – bilgi toplayıcı olmalarına ve güvenilir olarak görülmelerine de izin verilmediğini düşünüyorum.” Devam ediyor: “Açıkçası gazetecilik okuluna gitmedim. Üniversiteden mezun olmadım. Ancak bu, öğrenemeyeceğim ve deneyimlerimi başkalarıyla paylaşamayacağım anlamına gelmiyor.”

Yine bu haftaki bölümde Joumana Khatib ve Dave Kim okudukları hakkında konuşuyorlar. Ev sahibi John Williams.

İşte bu haftanın “Okuduklarımız” kitabında tartışılan kitaplar:

• Leila Slimani

tarafından yazılan “Başkalarının Ülkesinde”

• “Fenotipler”, Paulo Scott

• “Tamarisk Row”, Gerald Murnane
Bu bölüm ve genel olarak Book Review podcast’i hakkındaki düşüncelerinizi dinleyin. Bunları [email protected] adresine gönderebilirsiniz.