Kayserispor İstanbulspor maçı daha sonrası Çağdaş Atan: Büyük dersler çıkarmamız gerekiyor

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Kayserispor, Spor Toto Harika Lig’in 2. haftasında İstanbulspor ile karşılaştı. Güçlü maçta rakibini 1-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın akabinde açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Yöneticisi Çağdaş Atan, “İlk 10 dakikalık başlangıçta oyun olarak maçın epey farklı yerlere gideceğini düşündüm. Fakat golden daha sonra inanılmaz bir biçimde tedirgindik, oynamaktan vazgeçtik. İstanbulspor pres konusunda da birtakım durumlarda geriden oyun kurarken, birebirde eşleştirmemizi zorlaştırdı. Birinci yarıyı kötü atlatmasak da ikinci yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Ben teknik yöneticilik hayatım boyunca skoru hiç bir vakit oyunun önüne koymamıştım. Bugün birinci oyuncularıma da söylemiş oldum. Değerli olan bu 3 puanı alıp, geçen haftanın üzerine bir rahatlamaktı. Birinci maçta oynadığımız oyunun bugün gelişerek devam etmesini bekliyordum. Olağan ki ortada oynama alışkanlığı olan top yapmayı seven üzerinde baskı hissetmeyen bir rakibe karşı kazanmakta kıymetli bizim için. Sıkıntı ve sert bir maç olacağını düşünüyordum. Lakin biraz beklediğimizden çok oldu. Oyuncuların bir daha de fazlaca uygun uğraş ettiler. Son topa kadar savaştılar. Bu maçtan büyük dersler çıkarmamız gerekiyor. Oyuncularımızı ve buraya gelen taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İstanbulspor’u da epeyce beğendiğimi söylemem gerekiyor. Onlara da bir daha sonraki maçlarında muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.