Kayserispor – Antalyaspor maçı daha sonrası: Çağdaş Atan: Taktiksel manada doyurucu bir maç oldu!

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Kayserispor Teknik Yöneticisi Çağdaş Atan, Antalyaspor galibiyetinin akabinde, “Taktiksel manada doyurucu bir maç oldu” dedi.

Kayserispor Teknik Yöneticisi Çağdaş Atan, dışarıda kuvvetli rakiplere karşı kaybettiklerini lakin oyuncuların geri adım atmadıklarını söyleyerek, “Bugün kuvvetli bir rakibe karşı oynadık. Maçın birinci 10-15 dakikalık kısmı hariç oyunun denetimi büsbütün bizim elimizdeydi. Taktiksel manada fazlaca doyurucu bir maç olduğunu söyleyebilirim. Kenardan Nuri hocanın atılımları bizim atılımlarımız zevk aldığımı söyleyebilirim. Öne geçene kadar topa sahip olarak oyunu domine etmeye çalıştık. Rakibimizi üzerimize gelince rakibin ardına koşular da atmaya başladık. Tesirli olmaya başladık. Golü bulduk. İkinci yarı hakikaten âlâ ve agresif başladık. Soyunma odasındaki konuşmamız ve taktiksel değişim işe yaradı. Biz golü bulduktan daha sonra Antalyaspor’un bir atılımı oldu. 2 tane bekini içe sokarak 3-2-5 döndüler onu daha öncede yapıyorlardı. Bunu birinci devre fazlaca kullanmadılar lakin ikinci devre biz golü atınca kullanmaya başladılar. Biz de buna atılım olarak 5-3-2’ye döndük. Çok durum verdiğimiz düşünmüyorum. Birinci yarı bir kaç sefer ceza alanında rahat topla buluşmalarını engelleyemedik. İkinci yarı bilhassa 1-0’dan daha sonra ikinci golü, üçüncü golü rahat bir biçimde bulabilecek uygun durumlar yakaladık. Bugün oyuncularımla yinedan gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Âlâ çalıştık, oyunumuzu geliştirmek istiyoruz, içeride düzgün oynuyoruz, dışarıda epeyce kuvvetli rakiplerle karşı maçları kaybettik fakat oyuncularım bugün geri adım atmadılar. Çok âlâ bir kadroya karşı maç kazandık. Bence ligin seyrinde sıralamadaki yerimizi belirleyecek birebir rakiplerimizden bir adediyle oynadık. Seyircimizle düzgün bir sinerji yakaladık. Bu galibiyeti seyircimize armağan ediyoruz” sözlerini kullandı.