Jorge Jesus AEK Larnaca – Fenerbahçe maçı öncesi konuşuyor

dedeefendi

New member
UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca ile karşı karşıya gelecek. Şiddetli maç öncesinde sarı-lacivertli takımın teknik yöneticisi Jorge Jesus kıymetli açıklamalarda bulunuyor. İşte Brezilyalı çalıştırıcının kelamları…

İşte Jorge Jesus’un kelamları:

Zor bir maç bizi bekliyor. Zira rakibimiz Larnaca’nın hala kümeden çıkma bahtı var. Yeterli bir oyun sergileyip, kümeden çıkmak ismine galip gelmeyi umuyoruz.

“TAKIMIMIZDA SAKAT OYUNCULAR VAR”

Takımımızda sakat oyuncular var. Sık maç yaptığınız vakit bu biçimde şeyler olabiliyor. Biroldukca oyuncumuzu İstanbul’da bırakmak durumunda kaldık. Maça hazır oyuncularla başlayıp, galibiyetle konutumuza dönmek ve tıp atlamak istiyoruz.

İşte Miguel Crespo’nun kelamları:

Performansım arttığı için memnunum. Çalışmalarımı en âlâ biçimde yapmaya çalışıyorum. Yarışmacı bir oyuncuyum. Her vakit elimden gelenin en uygununu yapmaya çalışıyorum. Benim için en kıymetlisi gruba yardım etmek. Ben her vakit oynamaya hazırım. Ekip arkadaşlarım da o denli. Hocamız hangi oyuncuyu oynatırsa, elimizden gelenin en güzelini yapıyoruz.