İrfan Can Kahveci ve Serdar Gürler’den Ulusal Kadro sözleri!

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
UEFA Uluslar Ligi’nde Lüksemburg ve Faroe Adaları’yla karşılaşacak A Ulusal Futbol Takımı’mızda İrfan Can Kahveci ve Serdar Gürler, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İRFAN CAN KAHVECİ: ÇOK MUTLUYUM

Benim için her şey yolunda gidiyor. Çok fazla sakatlıklarım oldu, performans d��şüşlerim oldu fakat yine ulusal formayla uğraş edeceğim için fazlaca memnunum. Fizikî olarak yeterli olduğum vakit maçlara kendimi verebiliyorum. İnşallah bundan daha sonrası yeterli olur.

Soru: Dünya Kupası’nda hangi kadrosu destekliyorsun?

İrfan Can Kahveci: Benim favorim her vakit Türkiye. Diğer bir favorim yok.

UEFA Uluslar Ligi’nde Lüksemburg ve Faroe Adaları’yla karşılaşacak A Ulusal Futbol Takımı’mızda İrfan Can Kahveci ve Serdar Gürler, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İRFAN CAN KAHVECİ: ÇOK MUTLUYUM

Benim için her şey yolunda gidiyor. Çok fazla sakatlıklarım oldu, performans d��şüşlerim oldu fakat tekrar ulusal formayla gayret edeceğim için fazlaca memnunum. Fizikî olarak yeterli olduğum vakit maçlara kendimi verebiliyorum. İnşallah bundan daha sonrası yeterli olur.

Soru: Dünya Kupası’nda hangi ekibi destekliyorsun?

İrfan Can Kahveci: Benim favorim her vakit Türkiye. Öbür bir favorim yok.

SERDAR GÜRLER: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Türkiye’de, Avrupa’da kendini kanıtlamış üst seviye oyuncular var. Elimden geleni yapacağım. Başarılara katkı sağlarsam ne memnun bana. Rotasyon demeyelim. Güzel oynayanı oynatıyor Emre Belözoğlu hoca.

Hocamız bizi döneme epeyce yeterli hazırladı ve o denli de devam ediyoruz. Ulusal grupta gayemiz gol yememek. En az evvelki maçlardaki kadar gol atmak istiyoruz.

SERDAR GÜRLER: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Türkiye’de, Avrupa’da kendini kanıtlamış üst seviye oyuncular var. Elimden geleni yapacağım. Başarılara katkı sağlarsam ne memnun bana. Rotasyon demeyelim. Uygun oynayanı oynatıyor Emre Belözoğlu hoca.

Hocamız bizi döneme epey âlâ hazırladı ve o denli de devam ediyoruz. Ulusal kadroda maksadımız gol yememek. En az evvelki maçlardaki kadar gol atmak istiyoruz.