Galatasaraylı Lucas Torreira: Mertens ile yeterli anlaşıyoruz

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ın yeni transferi Lucas Torreira, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

İşte Uruguaylı orta sahanın öne çıkan kelamları:

“Muslera, fazlaca büyük gördüğüm ve şahane bir insan. Muslera ile tıpkı ulusal ekipte oynamak büyük bir onurdu benim için. Yalnızca Galatasaray taraftarı değil, başka taraftarlar da hürmet duyuyor Muslera’ya.

Harika bir taraftarımız var. Bizi sabah 4’te Dries Mertens ile bir arada karşılayınca bunu fark ettim. Çok tutkulu, formaya kendini adamış bir taraftarımız var. Bu tutku benim de hissettiğim bir şey. Çok yakın hissediyorum taraftarlarla.

Sezon öncesi periyotta epeyce vaktim olmadı. Ben buraya geldiğimde dönem başlamıştı bile. Lakin buraya geldiğim vakit kendimi daima hocamızın isteklerine adadım, neler yapmam gerektiğini yeterli anlamaya çalıştım. Ben kadrosu tanıyorum, ekip da beni tanıyor.

Mertens ile tıpkı uçakta geldiğimiz için birbirimizi tanıma fırsatımız oldu. Onunla âlâ anlaşıyoruz. Alana indiğimiz vakit da kadro için ne kadar değerli olduğunu gösterdi. Geçmişinde hayli kıymetli muvaffakiyetleri olan bir oyuncu.

Şimdilik Galatasaray’a odaklanmış durumdayım. Burada 4 yıllık bir kontratım var. Gelecekte neler olacağını bilemem fakat şu anda tek fikrim Galatasaray’ın başarısı.