Galatasaray’ın eski hocası Eric Gerets sevenlerini üzdü: Daha berbata gidiyorum…

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Gerets, 2005-2007 senelerında Galatasaray ekibini çalıştırmış ve Muhteşem Lig’de şampiyonluk sevinci hayatıştı.

Galatasaray’ın eski teknik yöneticisi Eric Gerets 2012 yılında geçirdiği beyin kanaması geçirmişti.

Belçikalı teknik adam sıhhat durumuyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Gerets, 2005-2007 senelerında Galatasaray grubunu çalıştırmış ve Muhteşem Lig’de şampiyonluk sevinci hayatıştı.

Galatasaray’ın eski teknik yöneticisi Eric Gerets 2012 yılında geçirdiği beyin kanaması geçirmişti.

Belçikalı teknik adam sıhhat durumuyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Fransız basınına konuşan 67 yaşındaki teknik adam şu tabirleri kullandı:

“Her geçen gün sıhhatim biraz daha berbata gidiyor üzere hissediyorum. Vücudum eskisi üzere değil.”

“Dengemi korumakta zorlanıyorum ve günde birkaç defa düşüyorum. Yüzümü günde 10 kere bir yerlere çarpıyorum. Ancak bütün bunlara karşın hala hayattayım.”

2015 yılında teknik yöneticilik mesleğine nokta koyan Belçikalı çalıştırıcı, “Artık büsbütün bıraktım. Sıhhat meselelerim niçiniyle bu sonucu almak zorunda kaldım” açıklamasını yapmıştı.

Fransız basınına konuşan 67 yaşındaki teknik adam şu tabirleri kullandı:

“Her geçen gün sıhhatim biraz daha berbata gidiyor üzere hissediyorum. Vücudum eskisi üzere değil.”

“Dengemi korumakta zorlanıyorum ve günde birkaç sefer düşüyorum. Yüzümü günde 10 sefer bir yerlere çarpıyorum. Ancak bütün bunlara karşın hala hayattayım.”

2015 yılında teknik yöneticilik mesleğine nokta koyan Belçikalı çalıştırıcı, “Artık büsbütün bıraktım. Sıhhat meselelerim niçiniyle bu sonucu almak zorunda kaldım” açıklamasını yapmıştı.