Galatasaray’da Cristiano Ronaldo çılgınlığı! Taraftar devreye girdi

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’da Cristiano Ronaldo defteri bir daha açıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Mauro İcardi’nin performansından epey şad lakin dönem sonunda ekipten ayrılacağı için şimdiden harekete geçti. Fotomaç’ın haberine bakılırsa, gündemde de Portekizli ünlü futbolcu yer alıyor. Manchester United’da sorunlu günler geçiren Ronaldo için İngiltere’de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Ekibinde keyifli olmayan 37 yaşındaki futbolcu, “Kendimi ihanete uğramış hissediyorum ve yalnızca bu yıl değil, geçen yıl da birtakım insanların beni burada istemediğini hissettim” açıklamasını yaptı.

MANCHESTER CEZA KESECEK

Teknık yönetici Erik Cilt Hag için de; “Ona hürmet duymuyorum zira bana hürmet duymuyor. Sen bana hürmet duymuyorsan, ben de sana asla hürmet duymayacağım” sözlerini kullandı ve köprüleri büsbütün attı. İngiliz Metro gazetesi, “Manchester United, kulüp idaresi ve Erik cilt Hag hakkında söylemiş oldukleri niçiniyle Cristiano Ronaldo’ya en az 1 milyon sterlin para cezası verecek. Ronaldo’nun devre içinde Manchester United’dan ayrılması bekleniyor” haberini yaptı. Bu gelişmeler yıllardır Ronaldo hayalini kuran Galatasaray taraftarlarını coşturdu.

IBAN NUMARASI PAYLAŞILSIN

Toplumsal medyada “Come to Galatasaray” kampanyası başlatan ve yüzlerce bildiri paylaşan sarı-kırmızılılar, Ronaldo’nun fiyatı için de devayı buldu. Bir taraftar, “Galatasaray, IBAN paylaşsa 15 milyon Galatasaraylı 100 lira yollasa 1.5 milyar TL yapar (78M€) al sana Ronaldo’nun parası” sözünü kullandı. Öteki bir taraftar ise, “Drogba, Hagi, Sneijder üzere efsanemiz ol. Sen memnun biz çılgın” diye yazdı. Galatasaraylılar artık, “Hiç hayal edilemeyecek oyuncuların durumunu sorduk. İnsan hayaline hudut çizmeyecek” diyen Erden Timur’dan adım atması bekleniyor.

BİR GÜNDE 400 BİN TWEET ATILDI

Dün Twitter, Cristiano Ronaldo iletileriyle dolup taştı. 400 bine yakın iletiyle, Twitter’ın en hayli konuşulan bireylerden birisi olan Portekizli muhteşem star için yalnızca Galatasaraylılar değil, Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar da kendi ekiplerine gelmesi için davette bulundu. Ayrıyeten İngiltere ve Portekiz başta olmak üzere tüm dünyada tartışılan isim durumundaydı.

LİGDE YALNIZCA 10 MAÇTA OYNADI

Ronaldo bu dönem İngiltere liginde yalnızca 10 maça çıktı, 1 gol attı. Avrupa’da ise 6 maçta 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi ve tenkitlerin odağında yer aldı.

Bu dönem başında birbirinden bedelli isimleri Florya’ya getiren Galatasaray CEO’su Erden Timur’un Ronaldo’yla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği ve uygun bir durum ortaya çıkarsa harekete geçeceği öğrenildi.

ALMANLAR PEŞİNDE

Bayern Münih, Ronaldo’nun menajeriyle görüşürken eski ekibi Sporting Lizbon ve ABD’den İnter Miami de yıldız oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor.

Kariyerinde 5’i Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olmak üzere 34 kupası bulunan Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’nde en hayli maç (183), gol (140) ve asist (42) yapan oyuncu durumunda…