Galatasaray’a Cicaldau piyangosu! İtalya’dan 1 talip daha…

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Süper Lig ‘i büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlayan Galatasaray ‘da artık tek gündem, 11 Haziran’da gerçekleşecek olan başkanlık seçimi.

Yönetimi devredeceği için transferlere karışmayan Lider Burak Elmas, bilhassa transfer görüşmelerinin ertelenmesini sağlayarak, yeni idarenin önünü açmak istiyor.

Ancak bu durum, bilhassa transfer teklifleri alan biroldukça oyuncunun panik yapmasına yol açtı.

Süper Lig ‘i büyük bir hayal kırıklığıyla tamamlayan Galatasaray ‘da artık tek gündem, 11 Haziran’da gerçekleşecek olan başkanlık seçimi.

Yönetimi devredeceği için transferlere karışmayan Lider Burak Elmas, bilhassa transfer görüşmelerinin ertelenmesini sağlayarak, yeni idarenin önünü açmak istiyor.

Ancak bu durum, bilhassa transfer teklifleri alan biroldukca oyuncunun panik yapmasına yol açtı.

Şu ana kadar Kerem, Mohamed, Cicaldau, Marcao, Nelsson, Boey ve Morutan’ın, Avrupa’nın kıymetli kulüplerinden menacerleri vasıtasıyla teklifler aldığı ve bunları idareyle görüşmek istediği öğrenildi.

11 Haziran’daki seçim, bu genç oyuncular açısından büyük kıymet taşıyor. Yeni idarenin bu isimleri satıp satmama konusunda ne karar vereceği büyük merak konusu.

CICALDAU’YA İTALYA’DAN TALİP

fotomac.com.tr’den Kemal Tamtürk’ün Rumen basınından derlediği habere bakılırsa Galatasaray’ın dönem başında takımına kattığı Aleksander Cicaldau’nun talipleri artmaya devam ediyor.

Şu ana kadar Kerem, Mohamed, Cicaldau, Marcao, Nelsson, Boey ve Morutan’ın, Avrupa’nın değerli kulüplerinden menacerleri vasıtasıyla teklifler aldığı ve bunları idareyle görüşmek istediği öğrenildi.

11 Haziran’daki seçim, bu genç oyuncular açısından büyük kıymet taşıyor. Yeni idarenin bu isimleri satıp satmama konusunda ne karar vereceği büyük merak konusu.

CICALDAU’YA İTALYA’DAN TALİP

fotomac.com.tr’den Kemal Tamtürk’ün Rumen basınından derlediği habere göre Galatasaray’ın dönem başında takımına kattığı Aleksander Cicaldau’nun talipleri artmaya devam ediyor.

İtalyan grubu Fiorentina ve Sampdoria’nın transfer listesine giren yıldız futbolcu için flaş bir tez ortaya atıldı.

Romanya basınında yer alan haberde, Cicaldau için Atalanta’nın da devreye girdiği sav edildi.

Haberde, Galatasaray’ın Rumen futbolcuyu satmaya sıcak baktığı da yazıldı.

İtalyan takımı Fiorentina ve Sampdoria’nın transfer listesine giren yıldız futbolcu için flaş bir argüman ortaya atıldı.

Romanya basınında yer alan haberde, Cicaldau için Atalanta’nın da devreye girdiği tez edildi.

Haberde, Galatasaray’ın Rumen futbolcuyu satmaya sıcak baktığı da yazıldı.

ALEXANDRU CICALDAU’NUN GALATASARAY KARNESİ

Alexandru Cicaldau, bu dönem Galatasaray formasıyla 40 resmi maçın 32’sinde birinci 11’de yer aldı. 24 yaşındaki Rumen oyuncu, bu müsabakalarda 5 gol ve 4 asistle kadrosuna katkıda bulundu.

AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Galatasaray’ın dönem başında takımına kattığı Alexandru Cicaldau, sarı-kırmızılılardaki günleri, maksatları ve Fatih Terim hakkında konuşmuştu.

Galatasaray forması giyen Alexandru Cicaldau, A Spor’a değerli açıklamalar yapmıştı.

ALEXANDRU CICALDAU’NUN GALATASARAY KARNESİ

Alexandru Cicaldau, bu dönem Galatasaray formasıyla 40 resmi maçın 32’sinde birinci 11’de yer aldı. 24 yaşındaki Rumen oyuncu, bu müsabakalarda 5 gol ve 4 asistle grubuna katkıda bulundu.

AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Galatasaray’ın dönem başında takımına kattığı Alexandru Cicaldau, sarı-kırmızılılardaki günleri, gayeleri ve Fatih Terim hakkında konuşmuştu.

Galatasaray forması giyen Alexandru Cicaldau, A Spor’a kıymetli açıklamalar yapmıştı.

İşte Cicaldau’nun kelamları;

Sezona uygun başladık. Avrupa’da düzgün maçlar çıkardık. daha sonra grup olarak düzeyimiz aşağıya indi. Kendi performansım için mazeret aramıyorum. Kovid’i de bir mazeret olarak görmüyorum. Döneme uygun başladık, hastalıktan daha sonra kendi performansımda bir düşüş vardı. Lakin yinelıyorum, bu bir mazeret değil.

GOLLER ATTIM

Ben orta sahanın her yerinde oynayabiliyorum. Ancak kendimi en uygun hissettiğim yer 8 numara. 10 numarada da oynadım, bu biçimde daha epeyce kaleye yakındım. Durumlara da girdim ve goller attım.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADIM

Galatasaray, dünyada tanınan bir ekip. Hagi, burada oynadığından beri takip ediyorum. Galatasaray ile ilgili bilgim vardı. Galatasaray’dan teklif gelince, hayatımda birinci sefer bu biçimde bir his yaşadım. Büyük sevinç yaşadım.

İşte Cicaldau’nun kelamları;

Sezona düzgün başladık. Avrupa’da düzgün maçlar çıkardık. daha sonra ekip olarak düzeyimiz aşağıya indi. Kendi performansım için mazeret aramıyorum. Kovid’i de bir mazeret olarak görmüyorum. Döneme uygun başladık, hastalıktan daha sonra kendi performansımda bir düşüş vardı. Lakin yenidenlıyorum, bu bir mazeret değil.

GOLLER ATTIM

Ben orta sahanın her yerinde oynayabiliyorum. Ancak kendimi en uygun hissettiğim yer 8 numara. 10 numarada da oynadım, bu biçimde daha hayli kaleye yakındım. Konumlara da girdim ve goller attım.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADIM

Galatasaray, dünyada tanınan bir kadro. Hagi, burada oynadığından beri takip ediyorum. Galatasaray ile ilgili bilgim vardı. Galatasaray’dan teklif gelince, hayatımda birinci sefer bu biçimde bir his yaşadım. Büyük sevinç yaşadım.

HAYATIM BOYUNCA AKLIMDA KALACAK

Avrupa’da güzel bir dönem geçirdik. Marsilya maçında gol attım ve asist yaptım. Birinci devre oynadım, ikinci yarı sakatlandım. Golden daha sonraki sevincimi tüm futbolcular yaşamak ister. Barcelona maçı da hayatım boyunca aklımda kalacak. Özel bir hatıra olarak kalacak. 10 sene evvel televizyonda izlediğim gruba karşı Camp Nou’da maça çıktım

TERİM’E TEŞEKKÜR EDERİM

Fatih Terim’e epey teşekkür ederim. Bana güvendi ve buraya aldırdı. Bana epeyce yardımcı oldu. Onun yardımıyla performans gösterdim. daha sonra bir hoca değişikliği oldu, lakin benim alanda misyonumu yerine getirmem gerekiyor. Benim futbolcu tarzım, kim hocaysa fark etmez, elimden geleni yapmaya çalışıyorum

DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Buraya geleli daha bir sene olmadı. Memnunum, bu grubu hayli seviyorum. Yalnızca bu kadrosu düşünüyorum. Bu kadroda devam etmek istiyorum. Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Âlâ ve berbat vakit içinderda yanımda oldular. Bana dayanak oldular. Onlar bana hayli büyük güç verdiler. Emin olsunlar, bu formayı taşıdığım sürece elimden gelen her şeyi yapacağım.

HAYATIM BOYUNCA AKLIMDA KALACAK

Avrupa’da uygun bir dönem geçirdik. Marsilya maçında gol attım ve asist yaptım. Birinci devre oynadım, ikinci yarı sakatlandım. Golden daha sonraki sevincimi tüm futbolcular yaşamak ister. Barcelona maçı da ömrüm boyunca aklımda kalacak. Özel bir hatıra olarak kalacak. 10 sene evvel televizyonda izlediğim ekibe karşı Camp Nou’da maça çıktım

TERİM’E TEŞEKKÜR EDERİM

Fatih Terim’e fazlaca teşekkür ederim. Bana güvendi ve buraya aldırdı. Bana epeyce yardımcı oldu. Onun yardımıyla performans gösterdim. daha sonra bir hoca değişikliği oldu, fakat benim alanda bakılırsavimi yerine getirmem gerekiyor. Benim futbolcu tarzım, kim hocaysa fark etmez, elimden geleni yapmaya çalışıyorum

DEVAM ETMEK İSTİYORUM

Buraya geleli daha bir sene olmadı. Memnunum, bu ekibi epeyce seviyorum. Yalnızca bu kadrosu düşünüyorum. Bu kadroda devam etmek istiyorum. Taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Yeterli ve makûs vakit içinderda yanımda oldular. Bana dayanak oldular. Onlar bana epey büyük güç verdiler. Emin olsunlar, bu formayı taşıdığım sürece elimden gelen her şeyi yapacağım.