Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk açıklamalarda bulunuyor | CANLI

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk açıklamalarda bulunuyor. Buruk’un açıklamalarını haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz…

Okan Buruk’un açıklamalarından öne çıkanlar;

Galatasaray Türkiye’nin en büyük kulübü. Ülkemizin gururu Galatasaray. Avrupa’da ve ülkemizde en başarılı kadro. Tek gaye şampiyonluk. Yaşayacaklarımızı hayal edince, burada olmaktan hayli memnunum.

“4 GÜNDÜR TESİSLERDEYİM”

Heyecanını, isteğini ve ruhunu ortaya koyan bir kadro ortaya çıktı. Kulüpteki herkes hayli ağır çalıştı. Ben 4 gündür tesislerden çıkmadım lakin ağır çalışmalarımız istediğimiz üzere gitti. Hoş bir sinerji yakaladık.

“BU KADAR AYRILIK BEKLEMİYORDUM”

Bu kadar ayrılık yaşanmasını ben de beklemiyordum. Mostafa Mohamed tekrar kıymetini bulsun istedik. Tıpkı biçimde Morutan, Cicaldau…

27 Haziran’da birinci idmana başladığımız günden bu yana günler inanılmaz süratli geçti. Takım yenilenmesi, transfer çalışmaları… Geçen yılın tesirlerini üzerimizden atmak istedik. Bu periyot içerisinde hayli ağır çalıştık.

“ERDEN TİMUR İNANILMAZDI”

Başkanımız ve idare heyetimiz da harikulade tempolu çalıştılar, her insanın bakılırsav dağılımları vardı. Liderimiz ve bilhassa Erden Timur inanılmaz çalıştı. Hoca olarak fazlaca memnunum. Yaşayacaklarımızı da düşününce epey keyifli ve motiveyim.