GALATASARAY HABERLERİ: Okan Kocuk’tan beklenmedik yanıt! “Geri döneceğim lakin…”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Başarılı file bekçisi Kocuk, bu dönem yeni kurulan bir grup olarak düzgün bir dönem geçirdiklerini belirtti.

Dönem başında birçok şahısta Giresunspor’un küme düşeceği fikri olduğunu lisana getiren Kocuk, “Belki Giresun halkı bile tutunabileceğimize inanmıyordu. Bakıldığında birinci 6 hafta galibiyetsiz geçti, tahminen bir gol attığımız 6 haftaydı lakin Göztepe deplasmanından daha sonra toparlanan bir grup vardı.” dedi.

Başarılı file bekçisi Kocuk, bu dönem yeni kurulan bir ekip olarak âlâ bir dönem geçirdiklerini belirtti.

Dönem başında birden fazla şahısta Giresunspor’un küme düşeceği niyeti olduğunu lisana getiren Kocuk, “Belki Giresun halkı bile tutunabileceğimize inanmıyordu. Bakıldığında birinci 6 hafta galibiyetsiz geçti, tahminen bir gol attığımız 6 haftaydı lakin Göztepe deplasmanından daha sonra toparlanan bir grup vardı.” dedi.

Kocuk, grubun birbirine alışmasıyla galibiyetlerin gelmeye başladığını kaydederek, “Çok şükür ligin sonunda lige tutunmayı başarabildik, hoş bir kıssa yazıldı diye düşünüyorum. Dönem başından beri inişler, çıkışlar natürel ki üzüldük. Yeri geldi fazlaca da sevindiğimiz vakit içinder oldu ancak sonu bence epey memnun bitti.” sözlerini kullandı.

Ekip olarak kısıtlı bir takımla ligde çaba ettiklerinin altını çizen Kocuk, şu biçimde devam etti:

“Son on haftada giden arkadaşlarımız oldu. Bakıldığında kenardan yapabileceğimiz atılımlar de kalmamıştı fakat nitekim içeride epeyce hoş bir arkadaşlık, hayli hoş bir aile olgusu vardı, bizi bence muvaffakiyete götüren de buydu.

Kocuk, grubun birbirine alışmasıyla galibiyetlerin gelmeye başladığını kaydederek, “Çok şükür ligin sonunda lige tutunmayı başarabildik, hoş bir öykü yazıldı diye düşünüyorum. Dönem başından beri inişler, çıkışlar natürel ki üzüldük. Yeri geldi hayli da sevindiğimiz vakit içinder oldu ancak sonu bence epey memnun bitti.” sözlerini kullandı.

Ekip olarak kısıtlı bir takımla ligde çaba ettiklerinin altını çizen Kocuk, şöyleki devam etti:

“Son on haftada giden arkadaşlarımız oldu. Bakıldığında kenardan yapabileceğimiz atılımlar de kalmamıştı lakin nitekim içeride fazlaca hoş bir arkadaşlık, hayli hoş bir aile olgusu vardı, bizi bence muvaffakiyete götüren de buydu.

Herkes birbirine sıkı sıkıya sarıldı ve muvaffakiyet bu biçimde geldi. Zira oyuncular, işçi, yöneticiler olsun herkes birbirine inandı ve günün sonunda muvaffakiyete ulaştığımızı düşünüyorum. En kıymetli faktör birbirine inanmak ve aile olabilmekti. Biz de bunu hakikaten hayli âlâ başardık.”

Kocuk, kendisinin âlâ bir dönem geçirdiğini lisana getirerek, “Sonuçta arkadaşlarım olmasa ben de bu biçimde bir dönem geçiremezdim. Ekip savunmasını âlâ yapan kadrolardan bir tanesiydik. Küme düşmemeye oynadık ancak ligde en az gol yiyen beş gruptan biriyiz, bu da grup savunması yardımıyla oldu.” biçiminde konuştu.

Geleceğiyle ilgili olarak Okan Kocuk, “Tabii kiralık oyuncuyum, geri döneceğim. Galatasaray’da da oynamak istiyorum, maksadım Galatasaray’da oynamak. Galatasaray’ın oyuncusuyum ancak hayat, vakit ne getirir, bunu bilemeyiz.” diyerek kelamlarını tamamladı.

Herkes birbirine sıkı sıkıya sarıldı ve muvaffakiyet bu biçimde geldi. Zira oyuncular, işçi, yöneticiler olsun herkes birbirine inandı ve günün sonunda muvaffakiyete ulaştığımızı düşünüyorum. En değerli faktör birbirine inanmak ve aile olabilmekti. Biz de bunu nitekim hayli âlâ başardık.”

Kocuk, kendisinin âlâ bir dönem geçirdiğini lisana getirerek, “Sonuçta arkadaşlarım olmasa ben de bu biçimde bir dönem geçiremezdim. Ekip savunmasını uygun yapan ekiplerden bir tanesiydik. Küme düşmemeye oynadık fakat ligde en az gol yiyen beş kadrodan biriyiz, bu da kadro savunması yardımıyla oldu.” biçiminde konuştu.

Geleceğiyle ilgili olarak Okan Kocuk, “Tabii kiralık oyuncuyum, geri döneceğim. Galatasaray’da da oynamak istiyorum, maksadım Galatasaray’da oynamak. Galatasaray’ın oyuncusuyum lakin hayat, vakit ne getirir, bunu bilemeyiz.” diyerek kelamlarını tamamladı.

OKAN KOCUK KİMDİR?

Bonservisi Galatasaray’da bulunan Okan Kocuk, 27 Temmuz 1995 yılında Bursa’da doğdu.

Futbola Bursaspor altyapısında başlayan Kocuk, yeşil-beyazlılardan sırasıyla Bandırmaspor ve İstanbulspor’a kiralandı.

2019 yılında Bursaspor ile sözleşmesi sona eren Okan Kocuk, bedelsiz olarak Galatasaray’a imza attı.

OKAN KOCUK KİMDİR?

Bonservisi Galatasaray’da bulunan Okan Kocuk, 27 Temmuz 1995 yılında Bursa’da doğdu.

Futbola Bursaspor altyapısında başlayan Kocuk, yeşil-beyazlılardan sırasıyla Bandırmaspor ve İstanbulspor’a kiralandı.

2019 yılında Bursaspor ile sözleşmesi sona eren Okan Kocuk, bedelsiz olarak Galatasaray’a imza attı.

Takımında Fernando Muslera, İsmail Çipe’yi barındıran sarı-kırmızılı kadro; yaz transfer periyodunda Üstün Lig’in yeni ekibi Giresunspor’a kiraladı.

Yeşil-beyazlılarda şu ana kadar 32 maça çıkan 26 yaşındaki file bekçisi, kalecinde 38 gol gördü. 9 maçta ise geçit vermedi.

G.Saray’la 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Okan Kocuk’un aktüel piyasa bedeli ise 925 bin Euro…

Takımında Fernando Muslera, İsmail Çipe’yi barındıran sarı-kırmızılı ekip; yaz transfer devrinde Harika Lig’in yeni kadrosu Giresunspor’a kiraladı.

Yeşil-beyazlılarda şu ana kadar 32 maça çıkan 26 yaşındaki file bekçisi, kalecinde 38 gol gördü. 9 maçta ise geçit vermedi.

G.Saray’la 2023’e kadar sözleşmesi bulunan Okan Kocuk’un aktüel piyasa bedeli ise 925 bin Euro…