Ligde istikrarı yakalayamayan G.Saray, Kayserispor mağlubiyetinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Yol kazası yaptıklarını düşünen Teknik Yönetici Okan Buruk, kadrosu kısa müddette ayağa kaldıracağına inanıyor. Deneyimli hoca, tesirli ayaklara sahip olan G.Saray’ın ligde Alanyaspor maçıyla çıkışa geçmesi için kolları sıvadı. Kayserispor müsabakasının akabinde sert ikazlarda bulunan Buruk, bu sefer kadronun yıldız oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı. Mertens, İcardi, Mata ve Gomis üzere isimlerin başı çektiği toplantıda yıldız isimlerin performansı sorgulandı.
HEDEFE İNANCIM AZALMADI
Fotomaç’ın haberine nazaran G.Saray’a şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirten Okan Buruk, oyunculara da bu amaç için transfer edildiklerini hatırlattı. İpi göğüsleyeceklerine inandığını söz eden deneyimli hoca, “Bu maksada olan inancım azalmadı. Lig uzun bir maraton, kayıplar yaşanacaktır. Değerli olan yanlışlardan ders çıkartmak. Sizin üzere yetenekli ve meslekli oyunculardan daha âlâ performans bekliyorum. Artık bu biçimde kayıplar istemiyorum. Size güveniyorum, dönemi şampiyon olarak noktalayacağız” diyerek yıldızları motive etti.w
HEDEFE İNANCIM AZALMADI
Fotomaç’ın haberine nazaran G.Saray’a şampiyonluk yaşamak için geldiğini belirten Okan Buruk, oyunculara da bu amaç için transfer edildiklerini hatırlattı. İpi göğüsleyeceklerine inandığını söz eden deneyimli hoca, “Bu maksada olan inancım azalmadı. Lig uzun bir maraton, kayıplar yaşanacaktır. Değerli olan yanlışlardan ders çıkartmak. Sizin üzere yetenekli ve meslekli oyunculardan daha âlâ performans bekliyorum. Artık bu biçimde kayıplar istemiyorum. Size güveniyorum, dönemi şampiyon olarak noktalayacağız” diyerek yıldızları motive etti.w