Galatasaray haberleri | Okan Buruk kolları sıvadı! Değişikliğe gidiyor

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Gaziantep FK ve akabinde gelen Kasımpaşa galibiyeti Galatasaray’da yüzleri güldürdü. Sarı-kırmızılı takım iki maçta da geriye düşmesine rağmen geri dönüş yapmayı başardı. Bu niçinle keyifler yerinde…

Fotomaç’ın haberine bakılırsa; yeni transferler yardımıyla durumun epeyce daha güzel olacağına dair önemli bir inanç oluştu. Teknik yönetici Okan Buruk ise üst üste gelen galibiyetlere rağmen ipleri sıkı tutmaya devam ediyor.

Özellıkle de birtakım istatistikleri değiştirmek gerektiğine inanıyor. Duran toptan atılan şutlara karşın gol çıkarılamaması… Ligin en çok şut atan kadrolarından birisi olmalarına karşın gol sayılarının az kalması…

Gaziantep FK ve akabinde gelen Kasımpaşa galibiyeti Galatasaray’da yüzleri güldürdü. Sarı-kırmızılı takım iki maçta da geriye düşmesine rağmen geri dönüş yapmayı başardı. Bu niçinle keyifler yerinde…

Fotomaç’ın haberine bakılırsa; yeni transferler yardımıyla durumun epeyce daha düzgün olacağına dair önemli bir inanç oluştu. Teknik yönetici Okan Buruk ise üst üste gelen galibiyetlere rağmen ipleri sıkı tutmaya devam ediyor.

Özellıkle de birtakım istatistikleri değiştirmek gerektiğine inanıyor. Duran toptan atılan şutlara karşın gol çıkarılamaması… Ligin en epey şut atan gruplarından birisi olmalarına karşın gol sayılarının az kalması…

Daha efektif dripling atılması… Ortaların başarısızlığı ve berbat denetim yüzünden kaybedilen toplar. Okan Buruk’un bu açıkların kapanması için antrenmanlarda ağır gayret harcadığı belirtiliyor.

İŞTE OKAN BURUK’UN DÜZELTMEK İSTEDİĞİ İSTATİSTİKLER:

* 31 kereyle duran topa en çok şut atan grup fakat duran toptan gelen gol yok.

* Ayrıyeten 106 şutla en çok şut atan ikinci kadro…

* 48 kereyle ceza alanı haricinden en çok şut çeken ikinci kadro. Lakin ceza alanı haricinden atılan gol sayısı yalnızca 2…

* 119 kereyle en çok çalım deneyen grup. Buna rağmen 55 kere ile en çok muvaffakiyet sağlayan 4’üncü grup.

* Ümraniyespor’dan daha sonra 98 kereyle makus denetim yapan ikinci kadro.

* 26 seferle en çok başarısız orta yapan grup.

Daha efektif dripling atılması… Ortaların başarısızlığı ve berbat denetim yüzünden kaybedilen toplar. Okan Buruk’un bu açıkların kapanması için egzersizlerde ağır gayret harcadığı belirtiliyor.

İŞTE OKAN BURUK’UN DÜZELTMEK İSTEDİĞİ İSTATİSTİKLER:

* 31 kereyle duran topa en çok şut atan ekip lakin duran toptan gelen gol yok.

* Ayrıyeten 106 şutla en çok şut atan ikinci ekip…

* 48 seferle ceza alanı haricinden en çok şut çeken ikinci ekip. Lakin ceza alanı haricinden atılan gol sayısı yalnızca 2…

* 119 kereyle en çok çalım deneyen grup. Buna rağmen 55 defa ile en çok muvaffakiyet sağlayan 4’üncü ekip.

* Ümraniyespor’dan daha sonra 98 defayla makûs denetim yapan ikinci kadro.

* 26 seferle en çok başarısız orta yapan grup.