GALATASARAY HABERLERİ – Lucas Torreira’dan flaş itiraf! “Buraya gelme niçinim…”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz dönem gösterdiği performansla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, yeni döneme farklı bir takımla giriş yaptı. Hareketli bir yaz transfer devri geçiren sarı-kırmızılılar, bir fazlaca dünya yıldızını takımına kattı.

Mauro Icardi, Juan Mata, Dries Mertens, Haris Seferovic ve Sergio Oliveira üzere transferlerle isminden kelam ettiren Cimbom’un en çok konuşulan transferlerinden biri de Lucas Torreira oldu.

Sarı-kırmızılılar, Premier Lig grubu Arsenal’de forma giyen Uruguaylı futbolcu ile 4 yıllık mukavele imzaladı.

Cimbom, Torreira transferi için Arsenal’e 6 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası için Uruguay Ulusal Grubu’na davet edilen 26 yaşındaki futbolcu, turnuva öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lucas Torreira, Galatasaray’a transfer olma niçinini de deklare etti.

“GALATASARAY’IN PROJESİ BENİ İKNA ETTİ”

ESPN Uruguay’a konuşan 26 yaşındaki futbolcu “Dünya Kupası için sistemli oynamaya gereksinimim vardı. Bu yüzden Galatasaray’a gitmeye karar verdim zira projeleri beni ikna etti.

Benim üzere bir futbolcunun geçen dönem olduğu üzere sürekliliğe sahip olması epey değerli.” dedi.

Torreira, geleceğinin bilinmeyen olduğu günlerle ilgili “Çok fazla belirsizlik, epey fazla telaş ve gerginlik vardı. Birfazlaca seçeneğim vardı.

“FIORENTINA’DA KALMAK İSTİYORDUM ANCAK…”

Aslında Fiorentina’da geçirdiğim kusursuz dönemden sona dileğim İtalya’da kalmaktı ancak hepimizin bildiği üzere futbolda her şey epeyce çabuk değişebiliyor.” tabirlerini kullandı.

“MUSLERA TRANSFERİMDE YARDIMCI OLDU”

Galatasaray’a transfer süreciyle ilgili de konuşan Uruguaylı yıldız, “Galatasaray’a transferimde Fernando Muslera bana yardımcı oldu.

Geleceği düşünmek ve ne olacağını bilmek çok kıymetliydi. Türkiye hakkında fazlaca az şey biliyordum. İtalya’dan büsbütün farklı bir lig ancak bu zorluğun üstesinden geldim.

“OKAN BURUK’UN ARAMASI HOŞUMA GİTTİ”

Galatasaray’ın ilgisi, projesi ve Okan Buruk’un araması epey hoşuma gitti. Bütün bunlar Galatasaray’a transfer olmamda yardımcı oldu.” dedi.