GALATASARAY HABERLERİ – Lider adayı Eşref Hamamcıoğlu’dan flaş hamle! Barcelona’nın eski yıldızı…

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’da gündem seçim.

Sarı kırmızılı takımda lider adayları ağır bir çalışma içerisinde.

Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu, kıymetli atılımlara imza atıyor.

Galatasaray’da gündem seçim.

Sarı kırmızılı takımda lider adayları ağır bir çalışma içerisinde.

Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu, değerli ataklara imza atıyor.

Hamamcıoğlu, sportif yönetici adayı Cenk Ergün’ün lider adaylarına eşit aralıkta olduğunu açıklamasının akabinde farklı isimlerle görüşmelere başladı.

Seçimi kazanmaları halinde Sportif AŞ’ye geçecek Adnan Öztürk süreci yönetiyor.

Öte yandan İspanyol devi Barcelona’nın eski futbolcusu Abidal gündeme geldi.

Hamamcıoğlu, sportif yönetici adayı Cenk Ergün’ün lider adaylarına eşit uzaklıkta olduğunu açıklamasının akabinde farklı isimlerle görüşmelere başladı.

Seçimi kazanmaları halinde Sportif AŞ’ye geçecek Adnan Öztürk süreci yönetiyor.

Öte yandan İspanyol devi Barcelona’nın eski futbolcusu Abidal gündeme geldi.

Barcelona’da iki dönem sportif yöneticilik yapan Eric Abidal Hamamcıoğlu’nun gayeleri içinde.

Abidal futbolculuk periyodunda 2007-2013 yılları içinde Barcelona’da misyon yapmıştı.

2015’te fubolculuğu bırakmasının akabinde 2018’de Barcelona’daki bakılırsavine başladı.

Barcelona’da iki dönem sportif yöneticilik yapan Eric Abidal Hamamcıoğlu’nun maksatları içinde.

Abidal futbolculuk devrinde 2007-2013 yılları içinde Barcelona’da nazaranv yapmıştı.

2015’te fubolculuğu bırakmasının akabinde 2018’de Barcelona’daki vazifesine başladı.

Hamamcıoğlu son olarak kıymetli açıklamalarda bulundu.

Hamamcıoğlu, uzun yıllar Altınordu’da nazaranv yapan teknik yönetici Hüseyin Eroğlu’nun altyapının başına geçirmeyi düşündükleri isimlerden biri olduğunu lisana getirdi.

Yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı;

Hamamcıoğlu son olarak kıymetli açıklamalarda bulundu.

Hamamcıoğlu, uzun yıllar Altınordu’da vazife yapan teknik yönetici Hüseyin Eroğlu’nun altyapının başına geçirmeyi düşündükleri isimlerden biri olduğunu lisana getirdi.

Yaptığı açıklamada şu tabirleri kullandı;

Hüseyin Beyefendi ile ben görüşmedim.

Galatasaray Sportif AŞ’de bana lider vekilliği yapacak Adnan Öztürk Beyefendi görüştü.

Hüseyin Beyefendi altyapının başına düşündüğümüz adaylardan biri.

Hüseyin Beyefendi ile ben görüşmedim.

Galatasaray Sportif AŞ’de bana lider vekilliği yapacak Adnan Öztürk Beyefendi görüştü.

Hüseyin Beyefendi altyapının başına düşündüğümüz adaylardan biri.

O kapsamda görüşme yapıldı.

Seçildiğimiz vakit görüşeceğimiz altyapı adaylarından biri de kıymetli Hüseyin Bey’dir.

O kapsamda görüşme yapıldı.

Seçildiğimiz vakit görüşeceğimiz altyapı adaylarından biri de kıymetli Hüseyin Bey’dir.