GALATASARAY HABERLERİ – Juan Mata’dan flaş Fenerbahçe sözleri! “Şampiyonluk…”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray, İspanyol grubu Rayo Vallecano ile Nef Stadyumu’nda oynadığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti.

Juan Mata, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İspanyol futbolcu, “Uzun bir ortadan daha sonra tipik bir birinci maç olduğunu düşünüyorum. En kıymetli olan maç ritmi kazanmak ve kimsenin sakatlanmamasıydı.

Galatasaray, İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile Nef Stadyumu’nda oynadığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti.

Juan Mata, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İspanyol futbolcu, “Uzun bir ortadan daha sonra tipik bir birinci maç olduğunu düşünüyorum. En kıymetli olan maç ritmi kazanmak ve kimsenin sakatlanmamasıydı.

Altyapıdan gelen oyuncuların oynadıkları dakikalar en önemlisiydi. Sonuçtan şad değiliz. Bu maçların kıymeti sonuçtan fazla kendimizi hazırlamayla ilgili” diye konuştu.

Portekizli futbolcu Sergio Oliveira’nın yokluğunda onun o bölgede oynamasının kelam konusu olduğunun hatırlatılması tecrübeli futbolcu, “Milli grupta oynadığım bir durum.

Kariyerimin çoğunluğunda kanatlarda ve ofansif orta daha oynadığımdan dolayı orada rahat oynayabilirim. Hocanın nasıl bir yapı istediğiyle alakalı bir şey” tabirlerini kullandı.

Altyapıdan gelen oyuncuların oynadıkları dakikalar en önemlisiydi. Sonuçtan mutlu değiliz. Bu maçların kıymeti sonuçtan fazla kendimizi hazırlamayla ilgili” diye konuştu.

Portekizli futbolcu Sergio Oliveira’nın yokluğunda onun o bölgede oynamasının kelam konusu olduğunun hatırlatılması tecrübeli futbolcu, “Milli kadroda oynadığım bir konum.

Kariyerimin çoğunluğunda kanatlarda ve ofansif orta daha oynadığımdan dolayı orada rahat oynayabilirim. Hocanın nasıl bir yapı istediğiyle alakalı bir şey” tabirlerini kullandı.

“RAKİBİMİZ FENERBAHÇE”

Spor Toto Harika Lig’deki şampiyon yarışında kimi rakip gördüğüyle ilgili sorulan soruya 34 yaşındaki futbolcu, “Şu anda gördüğümüz rakip Fenerbahçe. Şu anda başkan oldukları ve bizden iki puan farkları oldukları için.

Biz ortaya girmedilk evvel fazlaca düzgün sonuçlar aldık. Ondan öncesinde de epey güzel sonuçlar alıyorduk. Bizim üzere öbür gruplar da lig şampiyonluğu için çaba edeceklerdir. O yüzden bu ortayı düzgün bir biçimde kullanmamamız lazım.

Dünya Kupası’ndan gelecek oyuncularla birlikte hoş bir çalışma yapmamız ve âlâ bir ritim yakalamamız lazım. Attığım golden ve yaptığım asist memnum. Burada daha maç ritmi yakalamamız daha fazla oynamamız gerekiyor. bu türlü kendimizi geliştireceğiz” halinde yanıt verdi.

“RAKİBİMİZ FENERBAHÇE”

Spor Toto Muhteşem Lig’deki şampiyon yarışında kimi rakip gördüğüyle ilgili sorulan soruya 34 yaşındaki futbolcu, “Şu anda gördüğümüz rakip Fenerbahçe. Şu anda önder oldukları ve bizden iki puan farkları oldukları için.

Biz ortaya girmedilk evvel epey uygun sonuçlar aldık. Ondan öncesinde de hayli yeterli sonuçlar alıyorduk. Bizim üzere öteki kadrolar da lig şampiyonluğu için çaba edeceklerdir. O yüzden bu ortayı düzgün bir biçimde kullanmamamız lazım.

Dünya Kupası’ndan gelecek oyuncularla birlikte hoş bir çalışma yapmamız ve yeterli bir ritim yakalamamız lazım. Attığım golden ve yaptığım asist memnum. Burada daha maç ritmi yakalamamız daha fazla oynamamız gerekiyor. bu türlü kendimizi geliştireceğiz” halinde karşılık verdi.

“İSPANYA’DAN ÇOK MEMNUNUM”

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda İspanya’dan mutlu olduğunu söz eden Juan Mata, “Son maçı kaybetseler de epey âlâ iş çıkardılar.

Benim de tuttuğum ve kazanması istediğim, epey hak eden de bir grup. Bir birden fazla ekip arkadaşlarım. Sürpriz de bir Dünya Kupası geçiyor. Sonuçlarla ilgili olarak biroldukca insan da şaşırmış durumdadır.

Onun haricinde İngiltere, Arjantin ve Brezilya var. Fransa da gayret edecektir. Umarım İspanya kazanacaktır” açıklamasında bulundu.

“İSPANYA’DAN ÇOK MEMNUNUM”

Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda İspanya’dan mutlu olduğunu tabir eden Juan Mata, “Son maçı kaybetseler de epey yeterli iş çıkardılar.

Benim de tuttuğum ve kazanması istediğim, hayli hak eden de bir kadro. Bir birden fazla kadro arkadaşlarım. Sürpriz de bir Dünya Kupası geçiyor. Sonuçlarla ilgili olarak birfazlaca insan da şaşırmış durumdadır.

Onun haricinde İngiltere, Arjantin ve Brezilya var. Fransa da uğraş edecektir. Umarım İspanya kazanacaktır” açıklamasında bulundu.

“RONALDO’YLA ÇOK GÜZEL BAĞLANTIM VAR”

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, Manchester United’dan ayrılması sürecinin sorulması üzerine İspanyol futbolcu, “Ronaldo ile ferdî olarak epeyce güzel bir alakam var.

beraber paylaştığımız vakit için fazlaca müteşekkirim. Hem kulübe tıpkı vakitte Ronaldo’ya sahiden muvaffakiyetler diliyorum. Ronaldo’ya şahsî olarak münasebetimden dolayı başarılı olmasını diliyorum.

Manchester United’da sevilen bir insandı. Onlar da yaptığı işler için müteşekkirdir diye düşünüyorum” dedi.

“RONALDO’YLA ÇOK DÜZGÜN ALAKAM VAR”

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun, Manchester United’dan ayrılması sürecinin sorulması üzerine İspanyol futbolcu, “Ronaldo ile şahsî olarak hayli yeterli bir bağım var.

beraber paylaştığımız vakit için epey müteşekkirim. Hem kulübe birebir vakitte Ronaldo’ya hakikaten muvaffakiyetler diliyorum. Ronaldo’ya şahsî olarak bağımdan dolayı başarılı olmasını diliyorum.

Manchester United’da sevilen bir insandı. Onlar da yaptığı işler için müteşekkirdir diye düşünüyorum” dedi.