GALATASARAY HABERLERİ – Icardi alay konusu oldu! “Saçını geriye tara yoksa…”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto Muhteşem Lig’de birinci 9 haftayı 17 puanla 6. sırada geçen Galatasaray, yaz transfer devrinde yaptığı ataklarla ses getirmişti.

Biroldukca yıldız ismi takımına katan sarı-kırmızılıların en çok konuşulan transferlerinden biri de Mauro Icardi oldu.

PSG’den 1 yıllığına kiralanan Arjantinli yıldız şu ana kadar yalnızca Konyaspor maçında 28 dakika mühlet aldı.

Spor Toto Harika Lig’de birinci 9 haftayı 17 puanla 6. sırada geçen Galatasaray, yaz transfer devrinde yaptığı atılımlarla ses getirmişti.

Biroldukca yıldız ismi takımına katan sarı-kırmızılıların en epeyce konuşulan transferlerinden biri de Mauro Icardi oldu.

PSG’den 1 yıllığına kiralanan Arjantinli yıldız şu ana kadar yalnızca Konyaspor maçında 28 dakika mühlet aldı.

hemen çabucak skor katkısı yapamayan Icardi, menajeri ve eşi Wanda Nara ile olan çalkantılı ilgisiyle gündem olmaya devam ediyor.

Wanda Nara’nın toplumsal medya hesabından Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıklamasının akabinde Arjantin’e gitmişti.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından canlı yayın açan yıldız futbolcu, Arjantin’e gittiği süreçte Wanda Nara ile yaşadıklarını anlattı.

hemen çabucak skor katkısı yapamayan Icardi, menajeri ve eşi Wanda Nara ile olan çalkantılı alakasıyla gündem olmaya devam ediyor.

Wanda Nara’nın toplumsal medya hesabından Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıklamasının akabinde Arjantin’e gitmişti.

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından canlı yayın açan yıldız futbolcu, Arjantin’e gittiği süreçte Wanda Nara ile yaşadıklarını anlattı.

“WANDA’NIN SAVUNULACAK BİR TARAFI KALMADI”

Icardi, “Ben mecnun değilim. Wanda’nın nasıl bir insan olduğunu her vakit bildim ve onu savundum. Artık geldiğimiz noktada Wanda’nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Halleriyle tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim”

“O kadar epey palavra haberler oluyor ki bu kadarından bıktım. Arjantin’de gittiğimde meskene alınmadığım yazıldı, bu bir palavra. Kulüpten müsaade alıp oraya gittim ve gideceğim de biliniyordu. daha sonra Galatasaray’daki idmanlarıma katılmak için İstanbul’a döndüm”

“Ayrılık sonucunı o verdi, bir tercih yaptı ve şu anda Arjantin’de. bu biçimde devam edip etmeyeceğimize ve çocuklar için bir şeyler yapıp yapmayacağımızı bakılırsaceğiz. Benim nasıl bir baba olduğumu herkes biliyor. Ben, benim olmayan 3 çocuğumu da kendim doğurmuşum üzere seviyorum. Bütüm çocuklarımız bir ortada büyüdü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor” tabirlerini kullandı.

“WANDA’NIN SAVUNULACAK BİR TARAFI KALMADI”

Icardi, “Ben meczup değilim. Wanda’nın nasıl bir insan olduğunu her vakit bildim ve onu savundum. Artık geldiğimiz noktada Wanda’nın savunulacak bir tarafı kalmadı. Halleriyle tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim”

“O kadar hayli palavra haberler oluyor ki bu kadarından bıktım. Arjantin’de gittiğimde konuta alınmadığım yazıldı, bu bir palavra. Kulüpten müsaade alıp oraya gittim ve gideceğim de biliniyordu. daha sonra Galatasaray’daki idmanlarıma katılmak için İstanbul’a döndüm”

“Ayrılık sonucunı o verdi, bir tercih yaptı ve şu anda Arjantin’de. bu biçimde devam edip etmeyeceğimize ve çocuklar için bir şeyler yapıp yapmayacağımızı nazaranceğiz. Benim nasıl bir baba olduğumu herkes biliyor. Ben, benim olmayan 3 çocuğumu da kendim doğurmuşum üzere seviyorum. Bütüm çocuklarımız bir ortada büyüdü. Herkes neyin ne olduğunu biliyor” tabirlerini kullandı.

Wanda Nara – Mauro Icardi çifti gündem olmayan devam ederken, Arjantinli futbolcu ülkesinde alay konusu oldu.

Arjantin’de yayın yapan Mananisima isimli programın sunucu Carmen Barbieri, Mauro Icardi’nin saçıyla dalga geçti.

“SAÇINDAKİ ÇİZGİLER RAHATSIZ EDİCİ”

Barbieri, Icardi’nin Instagram hesabından yaptığı yayından daha sonraki açıklamasında “Saçındaki çizgi beni rahatsız ediyor.

Wanda Nara – Mauro Icardi çifti gündem olmayan devam ederken, Arjantinli futbolcu ülkesinde alay konusu oldu.

Arjantin’de yayın yapan Mananisima isimli programın sunucu Carmen Barbieri, Mauro Icardi’nin saçıyla dalga geçti.

“SAÇINDAKİ ÇİZGİLER RAHATSIZ EDİCİ”

Barbieri, Icardi’nin Instagram hesabından yaptığı yayından daha sonraki açıklamasında “Saçındaki çizgi beni rahatsız ediyor.

Onu dinlerken saçındaki çizgiden rahatsız oluyorum.

Görünüşe göre ona bir balta vermişler.

Saçını geriye tara yoksa hareketsiz dur.”
sözlerini kullandı.

Onu dinlerken saçındaki çizgiden rahatsız oluyorum.

Görünüşe nazaran ona bir balta vermişler.

Saçını geriye tara yoksa hareketsiz dur.”
sözlerini kullandı.