GALATASARAY HABERLERİ: Erman Toroğlu’dan Eşref Hamamcıoğlu’na sert sözler! “Yaptığın artistlik”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Bak Eşref Hamamcıoğlu… Galatasaray Lideri olmak istiyorsun. O beni ilgilendirmez. Olabilirsin. Ben bir argümanda bulundum. İnkar ediyorsun. O da olabilir. Fakat benim argümanım gerçek. Onu da uygun bil. aslına bakarsan biliyorsun. Artık gelelim ikinci kısma. Bak Hamamcıoğlu… Galatasaray’a lider olmak istiyorsun, “Havuz Medyası” diyorsun. Bana “Havuz Medyası’nın adamı” diyorsun. Artistlik yapıyorsun. Ben sizin gibilere aslında monşer derim.

Siz “Biz Avrupa’ya açılıyoruz” dersiniz lakin kendi liderinize mezarlığın başında omuz atıp devirmek istersiniz. Senin ve senin gibilerin kapasitesi bu kadar. Siz Avrupa’ya falan açılamazsınız. Asya’ya bile açılamazsınız. Tahminen Afrika sizi kabul eder.

Bak Hamamcıoğlu… Beni kullanarak Galatasaray kongresinden lider çıkmak istiyorsun. Aslında hoşuma gitmedi değil. Bana sallayarak lider olacaksan vah o Galatasaray’ın haline.

Şu ana kadar lider olursan neler yapabileceklerini deklare ettin mı? Açıklamadın. Çene suyu çorba yapıyorsun. Aslında Galatasaray lideri olursan, sana bir şey söyleyeyim mi, 1 sene bile epey büyük sayı dayanman için. Zira bir projen yok. Senin ne yapacağın belirli değil.

Rakibin Metin Öztürk de diyor ki “Okan Buruk’u getireceğim” Teknik yöneticilere güvenerek gelen liderlerin halini biliyorsunuz. Hepsi otomobilin römorkundan geri düştüler. Zira römorku yani traktörü kullanan seni beğenmezse aşağı atar.

Bakınız. Şu anda Galatasaray’a başkanlık yapacak isimler bunlar değil. Ben Galatasaraylı değilim. Karşıdan bakıyorum. Galatasaraylı yeterli arkadaşlarım var. İki liderin da ömrü fazla sürmez. Taraftar alandaki kadroya bakar. Bunlar Galatasaray’ın iç işleri. Son söylemiş olduklerim benim görüşüm. Deneyimlerime dayanarak bunları yazıyorum. Fakat karşıdan baktığımda şunu görüyorum, hani o ölen son Galatasaray Lideri Mustafa Cengiz var ya. O adamı öbür tarafa muvaffakiyetle gönderdiniz. Hamamcıaoğlu ve gibileri. Artık o adamın mezarda kemikleri sızlıyordur. niye mi? Zira devlet ile yeterli geçinerek Galatasaray’a kazandırdığı yerler birtakım lider adaylarının ağızlarını sulandırıyor!..

Hamamcıoğlu… Mezar başında Galatasaray liderine omuz atan adamdan Galatasaray lideri olmaz. Evvel Galatasaray liderine hürmet duyacaksın, daha sonra da oraya gelmek için gayret edeceksin. Bakalım ne kadar oy alacaksın daima birlikte nazaranceğiz. Demin de dedim ya ben Galatasaraylı değilim. Karşıdan bakıyorum. Bu büyük avantaj. İçinde olsam birtakım şeyleri nazaranmem. Onun için de bu yazıyı yazıyorum. Alayınıza iyi işler.