GALATASARAY HABERLERİ – Cimbom’da Okan Buruk krizi! Metin Öztürk ve Levent Nazifoğlu…

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
çabucak hemenGalatasaray’ın seçimli genel konseyi yapılmadı ancak Lider adayı Metin Öztürk’ün grubu birinci firesini verdi.

Geçtiğimiz hafta Öztürk ismine, İsmail Sarıkaya, Okan Buruk’la bir ortaya gelmiş ve teknik yöneticilik koltuğu için prensipte anlaşmıştı.

Şiddetli Center’da yapılan ve A Spor’un ortaya çıkardığı görüşmenin akabinde tam manasıyla yer yerinden oynadı.

çabucak hemenGalatasaray’ın seçimli genel konseyi yapılmadı lakin Lider adayı Metin Öztürk’ün takımı birinci firesini verdi.

Geçtiğimiz hafta Öztürk ismine, İsmail Sarıkaya, Okan Buruk’la bir ortaya gelmiş ve teknik yöneticilik koltuğu için prensipte anlaşmıştı.

Şiddetli Center’da yapılan ve A Spor’un ortaya çıkardığı görüşmenin akabinde tam manasıyla yer yerinden oynadı.

Buruk’la anlaşılması büyük sansasyon yaratırken Öztürk’ün seçilmeleri halinde sportif yöneticilik bakılırsavine getireceğini deklare ettiğı Levent Nazifoğlu’nu ise zahmetten çıkardı.

Fotomaç’ın haberine göre; kendisinden habersiz bu biçimde bir görüşme yapılmasına sonlanan ve telefona sarılan Nazifoğlu’nun Öztürk’e sert iletiler attığı ortaya çıktı.

HABERLER MİDEMİ BULANDIRDI
Whatsapp’tan ”Bugünkü Okan Buruk haberleri sahiden midemi bulandırdı” diye yazan Levent Nazifoğlu’nun devamında şu sözleri kullandığı öğrenildi: “Levent Nazifoğlu ‘bana oy kaybettirdi lakin olsun’ diyorsun, sana seçimi Levent Nazifoğlu kazandıracak.

Buruk’la anlaşılması büyük sansasyon yaratırken Öztürk’ün seçilmeleri halinde sportif yöneticilik nazaranvine getireceğini deklare ettiğı Levent Nazifoğlu’nu ise zahmetten çıkardı.

Fotomaç’ın haberine göre; kendisinden habersiz bu biçimde bir görüşme yapılmasına sonlanan ve telefona sarılan Nazifoğlu’nun Öztürk’e sert iletiler attığı ortaya çıktı.

HABERLER MİDEMİ BULANDIRDI
Whatsapp’tan ”Bugünkü Okan Buruk haberleri nitekim midemi bulandırdı” diye yazan Levent Nazifoğlu’nun devamında şu tabirleri kullandığı öğrenildi: “Levent Nazifoğlu ‘bana oy kaybettirdi ancak olsun’ diyorsun, sana seçimi Levent Nazifoğlu kazandıracak.

Her şeyi hayli çabuk unuttun. etrafındaki dalkavuklarla havaya girdin. Bu iş seçimi kazanmakla olmuyor, bunun her ay divanı var, mali genel heyeti var.

Sana düşman olmak istemiyorum ancak sen beni kendine düşman etmeye çalışıyorsun. Sana artık hiç güvenmiyorum.” Bunun üzerine Öztürk, ”Çok yakışıksız bir yaklaşım. Bu saygısızlığı affetmem mümkün değil” diyerek Levent Nazifoğlu’yla yollarını ayırıyor.

OYLARI DÜŞER Mİ?
Galatasaraylı Atletler Derneği’nin eski lideri olan Levent Nazifoğlu’yla yolların ayrılması Metin Öztürk’ü ne kadar olumsuz etkileyeceği 11 Haziran’daki seçimde ortaya çıkacak.

Her şeyi fazlaca çabuk unuttun. etrafındaki dalkavuklarla havaya girdin. Bu iş seçimi kazanmakla olmuyor, bunun her ay divanı var, mali genel konseyi var.

Sana düşman olmak istemiyorum lakin sen beni kendine düşman etmeye çalışıyorsun. Sana artık hiç güvenmiyorum.” Bunun üzerine Öztürk, ”Çok yakışıksız bir yaklaşım. Bu saygısızlığı affetmem mümkün değil” diyerek Levent Nazifoğlu’yla yollarını ayırıyor.

OYLARI DÜŞER Mİ?
Galatasaraylı Atletler Derneği’nin eski lideri olan Levent Nazifoğlu’yla yolların ayrılması Metin Öztürk’ü ne kadar olumsuz etkileyeceği 11 Haziran’daki seçimde ortaya çıkacak.

Nazifoğlu bu hususla ilgili, “Kimseyi etkilemem kelam konusu değil. Herkes kendi iradesiyle oyunu kullanacak” diye konuştu.

YILDIZLARI SATACAK
Levent

“BAŞKANI KİMSE TEHDİT EDEMEZ!”
MetinÖztürk, “Okan Buruk ile yapılan görüşme daha sonrasında bana WhatsApp’tan saygısız tehditvari bildiriler attı. Benim için orda Levent Nazifoğlu bitti” diye konuştu.

Nazifoğlu bu hususla ilgili, “Kimseyi etkilemem kelam konusu değil. Herkes kendi iradesiyle oyunu kullanacak” diye konuştu.

YILDIZLARI SATACAK
Levent

“BAŞKANI KİMSE TEHDİT EDEMEZ!”
MetinÖztürk, “Okan Buruk ile yapılan görüşme daha sonrasında bana WhatsApp’tan saygısız tehditvari iletiler attı. Benim için orda Levent Nazifoğlu bitti” diye konuştu.

Metin Öztürk, yaşadıkları tartışmanın akabinde, Sportmenler Derneği Yalçın Kaya’nın kendisini aradığını söz etti.

Öztürk, “Levent o iletileri hudutlu ve oruçlu iken atmış artık üzgün. ‘beraber devam edin’ dedi. Ben de ‘kimse lideri tehdit edemez. O iş bitti’ diye karşılık verdim” sözünü kullandı.

Öztürk ayrıyeten, “beraber çalışmayı kabul etsem ben uygun liderim, çalışmak istemeyince artık makus mü oldum” yorumu yaptı.

Metin Öztürk, yaşadıkları tartışmanın akabinde, Atletler Derneği Yalçın Kaya’nın kendisini aradığını söz etti.

Öztürk, “Levent o bildirileri hudutlu ve oruçlu iken atmış artık üzgün. ‘beraber devam edin’ dedi. Ben de ‘kimse lideri tehdit edemez. O iş bitti’ diye cevap verdim” sözünü kullandı.

Öztürk ayrıyeten, “beraber çalışmayı kabul etsem ben âlâ liderim, çalışmak istemeyince artık makûs mü oldum” yorumu yaptı.