GALATASARAY HABERLERİ: Cimbom’da kale inanç veriyor! Fernando Muslera…

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’ınemektar ismi Fernando Muslera yıllar geçse de herkesi büyülemeye devam ediyor.

2011 yılında Florya Tesisleri’nin kapısından içeri girdiğinde daha 24 yaşındaydı.

Alana sarı- kırmızılı formayla adım attığından bu yana gerek karakteri, gerekse performansıyla taraftarların sevgilisi olmayı başardı.

Galatasaray’ınemektar ismi Fernando Muslera yıllar geçse de herkesi büyülemeye devam ediyor.

2011 yılında Florya Tesisleri’nin kapısından içeri girdiğinde daha 24 yaşındaydı.

Alana sarı- kırmızılı formayla adım attığından bu yana gerek karakteri, gerekse performansıyla taraftarların sevgilisi olmayı başardı.

Son periyottaki grubunun elde ettiği muvaffakiyetlerde daima ön sıralarda yer aldı.

Lisana kolay tam 11 dönem oldu. 35 yaşına geldi. Ağır sakatlıklar geçirdi. Fotomaç’ın haberine göre; o her kezinde daha kuvvetli alana dönmeyi başardı. “Yaşlandı; emekli olsun artık” diyenlere inat Galatasaray’ın kalesinde devleşmeye devam ediyor.

FÜZEYİ ÇIKARDI
Hakikaten Başakşehir karşısında adeta tek başına bir savaş verdi. Rakip dalga dalga yüklenirken kalesini bulan 10 şutu muvaffakiyetle savuşturdu.

Son devirdeki grubunun elde ettiği muvaffakiyetlerde daima ön sıralarda yer aldı.

Lisana kolay tam 11 dönem oldu. 35 yaşına geldi. Ağır sakatlıklar geçirdi. Fotomaç’ın haberine bakılırsa; o her keresinde daha kuvvetli alana dönmeyi başardı. “Yaşlandı; emekli olsun artık” diyenlere inat Galatasaray’ın kalesinde devleşmeye devam ediyor.

FÜZEYİ ÇIKARDI
Gerçekten Başakşehir karşısında adeta tek başına bir savaş verdi. Rakip dalga dalga yüklenirken kalesini bulan 10 şutu muvaffakiyetle savuşturdu.

Bilhassa eski grup arkadaşı Tolga Ciğerci’nin güdümlü füzesinde adeta lastik üzere uzadı ve topu parmaklarının ucuyla çelmeyi başardı.

2014-15 döneminden bu yana Muhteşem Lig’de en çok kurtarış yaptığı maçını oynadı.

Sivasspor ma��ı daha sonrasında “3 sefer top geldi üçünde de kalecilik yapamadı” diyen ve reaksiyon çeken Torrent de Muslera’nın hakkını vermek zorunda kaldı: Antrenörlerin de oyuncuların da yeterli günleri var, berbat günleri var. Fernando Muslera’yı fazlaca beğeniyorum. Ona aşığım!..

Bilhassa eski ekip arkadaşı Tolga Ciğerci’nin güdümlü füzesinde adeta lastik üzere uzadı ve topu parmaklarının ucuyla çelmeyi başardı.

2014-15 döneminden bu yana Harika Lig’de en çok kurtarış yaptığı maçını oynadı.

Sivasspor ma��ı daha sonrasında “3 kere top geldi üçünde de kalecilik yapamadı” diyen ve reaksiyon çeken Torrent de Muslera’nın hakkını vermek zorunda kaldı: Antrenörlerin de oyuncuların da düzgün günleri var, makûs günleri var. Fernando Muslera’yı epey beğeniyorum. Ona aşığım!..

MUHARRİRLER NE DEDİ?
ERMAN TOROĞLU

Galatasaray’ın kalesinden Muslera’yı alın dün gece, bir öteki kaleci koyun. Maç kaç kaç biterdi?

LEVENT TÜZEMEN
Ben Domenec Torrent’in yanlış bir teknik yönetici olduğunu daha birinci geldiği gün söylemiş oldum ve bu yanlış tercihin tesirlerini görüyoruz. Muslera olmasaydı Başakşehir 5 atardı Galatasaray’a…

ÖMER ÜRÜNDÜL
Tolga’nın fevkalade şutunda Muslera’nın fevkalade kurtarışı aklımda kalan fantastik bir enstantane oldu. Galatasaray’ın 1 puanında öne çıkan 1 numaralı isim Muslera’ydı.

MÜELLİFLER NE DEDİ?
ERMAN TOROĞLU

Galatasaray’ın kalesinden Muslera’yı alın dün gece, bir diğer kaleci koyun. Maç kaç kaç biterdi?

LEVENT TÜZEMEN
Ben Domenec Torrent’in yanlış bir teknik yönetici olduğunu daha birinci geldiği gün söylemiş oldum ve bu yanlış tercihin tesirlerini görüyoruz. Muslera olmasaydı Başakşehir 5 atardı Galatasaray’a…

ÖMER ÜRÜNDÜL
Tolga’nın fevkalade şutunda Muslera’nın harikulade kurtarışı aklımda kalan fantastik bir enstantane oldu. Galatasaray’ın 1 puanında öne çıkan 1 numaralı isim Muslera’ydı.

RAKİPTEN ÖVGÜLER
EMRE BELÖZOĞLU

Son senelerda Fenerbahçe ile Galatasaray içindeki şampiyonluk sayılarındaki farkın temel niçini Fernando Muslera’dır.

LUCAS LIMA
Muslera’yı tebrik etmek istiyorum. Onu geçmek için her şeyi yaptık lakin gol yemedi.

JUNIOR CAIÇARA
Kalesinigole kapattı, hayli yeterli bir iş çıkardı. Sahanın en uygunuydu Galatasaray ismine. İstediğimizi bu yüzden alamadık.

RAKİPTEN ÖVGÜLER
EMRE BELÖZOĞLU

Son senelerda Fenerbahçe ile Galatasaray içindeki şampiyonluk sayılarındaki farkın temel niçini Fernando Muslera’dır.

LUCAS LIMA
Muslera’yı tebrik etmek istiyorum. Onu geçmek için her şeyi yaptık lakin gol yemedi.

JUNIOR CAIÇARA
Kalesinigole kapattı, epeyce güzel bir iş çıkardı. Sahanın en uygunuydu Galatasaray ismine. İstediğimizi bu yüzden alamadık.

TARAFTARLAR NE DEDİ?
olduğu gelmiş geçmiş en düzgün kaleci Fernando Muslera’dır. NOKTA @Grande_1905

TARAFTARLAR NE DEDİ?
olduğu gelmiş geçmiş en yeterli kaleci Fernando Muslera’dır. NOKTA @Grande_1905