GALATASARAY HABERİ: O gerçek ortaya çıktı! Yunus Akgün…

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray ‘da Başakşehir maçı öncesinde açıklanan takımda Yunus Akgün’ün olmaması şaşkınlık yarattı. Genç yıldızın teknik karar doğrultusunda gruba alınmadığı tabir edilirken maç öncesi de Okan Buruk geniş takım ortasında bu usul kararların olabileceğini tabir etti.

‘normal olarak beklentimiz daha güzel bir Yunus’

Kadroda yer almayan Yunus Akgün’ün durumuna ait soruya Okan Buruk’un tam olarak verdiği karşılık, “Bunu daima lisana getiriyorum. Çok geniş bir takımımız var. Biroldukca oyuncuyu kimi vakit takıma alamıyoruz. kimi vakit idman maçında bile oyuncularımızı kıymetlendiremiyoruz. olağan olarak burada değişimler oluyor. Geçen hafta Seferovic yoktu takımda, bu hafta o takımda ve Yunus yok. İlerleyen haftalarda takım değişimi olabilir. Maça göre, oyuna nazaran, performansa nazaran, o andaki forma göre… Yunus bizim kıymet, paha verdiğimiz oyunculardan biri. Bu ortanın da ona uygun geleceğini düşünüyorum. Onu Dünya Kupası daha sonrasına en yeterli biçimde hazırlayacağız. Yunus, döneme nasıl başladıysa bir daha tıpkı biçimde bizimle başlayacak. elbette beklentimiz daha âlâ bir Yunus. Yunus’a güveniyoruz, ona olan inancımız devam ediyor. Dünya Kupası’ndan daha sonra da Yunus’un hayli daha kuvvetli biçimde formayı almak ismine uğraşlar sarf edeceğini düşünüyorum” halinde olmuştu.

Gerçek ortaya çıktı

Yunus Akgün’ün takıma alınmamasına ait sonucun ardında farklı ayrıntılar kelam konusu. Fanatik’in haberine bakılırsa, şu anda yalnızca Galatasaray içerisinde değil, Üstün Lig ‘de dahi en düşük fiyata oynayan isimlerin başında gelen Yunus’un yeni kontrat konusundan mutsuz olduğu bildirildi. Bu niçinle yaşadığı mutsuzluğu ekip içine yansıtan, egzersizlerde isteksiz bir manzara çizen genç kanat oyuncusu, Okan Buruk tarafınca Başakşehir maçı takımına alınmadı.

Yıllık 900 alıyor

Senelik 900 bin TL kazanan Yunus Akgün’e Dünya Kupası içinde bu husus için yeni teklifler yapılacak. Avrupa’dan da teklifler aldığı konuşulan genç yıldızın önerilecek yeni kontrata nasıl yanıt vereceği merak konusu. Yunus’un beklentisi en azından Kerem Aktürkoğlu’nun kazandığı kadar bir fiyata imza atmak.