GALATASARAY HABERİ: Mauro Icardi isyan ettirdi!

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray’da Mauro Icardi kasveti yaşanıyor.

Arjantinli yıldızın şu ana kadar futboluyla değil yalnızca özel ömrüyle gündeme gelmesi en sonunda taraftarların da sabrını taşırdı.

Kayserispor önünde birinci 11’de forma giymesi beklenen Icardi’nin evvelki gece toplumsal medyadan canlı yayın açarak bir daha Wanda Nara ve evliliğiyle ilgili açıklamalarda bulunması büyük reaksiyon topladı.

Galatasaray’da Mauro Icardi meşakkati yaşanıyor.

Arjantinli yıldızın şu ana kadar futboluyla değil yalnızca özel ömrüyle gündeme gelmesi en sonunda taraftarların da sabrını taşırdı.

Kayserispor önünde birinci 11’de forma giymesi beklenen Icardi’nin evvelki gece toplumsal medyadan canlı yayın açarak bir daha Wanda Nara ve evliliğiyle ilgili açıklamalarda bulunması büyük reaksiyon topladı.

Yıldız futbolcu, “Ben meczup değilim. Artık geldiğimiz noktada Wanda’nın savunulacak bir tarafı kalmadı.

Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim.

Sadece çocuklarımızı düşünüyorum. Zira, olan onlara oluyor.

Yıldız futbolcu, “Ben mecnun değilim. Artık geldiğimiz noktada Wanda’nın savunulacak bir tarafı kalmadı.

Tavırlarıyla tüm dünyanın alay konusu oluyor. Ben bunlara katlanmaya hazır değilim.

Sadece çocuklarımızı düşünüyorum. Zira, olan onlara oluyor.

Benim nasıl bir baba olduğumu biliyorlar.

Wanda döndüğü vakit ne yapacağımıza oturup bakacağız.

Medyadaki bu sirk oyunu bitecek” tabirlerini kullandı.

Benim nasıl bir baba olduğumu biliyorlar.

Wanda döndüğü vakit ne yapacağımıza oturup bakacağız.

Medyadaki bu sirk oyunu bitecek” tabirlerini kullandı.

Takvim’in haberine bakılırsa; Icardi’nin bir daha özel ömrüyle gündeme gelmesi daha sonrası isyan eden taraftarlar, “Artık yeter! Seni gollerinle konuşalım. Daima Nara ve meselelerini dinlemekten sıkıldık” yorumunu yaptı.

Icardi’nin Kayseri deplasmanında sergileyeceği performans büyük merak konusu.

Takvim’in haberine nazaran; Icardi’nin bir daha özel hayatıyla gündeme gelmesi daha sonrası isyan eden taraftarlar, “Artık yeter! Seni gollerinle konuşalım. Daima Nara ve sıkıntılarını dinlemekten sıkıldık” yorumunu yaptı.

Icardi’nin Kayseri deplasmanında sergileyeceği performans büyük merak konusu.