Galatasaray haberi | Erman Toroğlu: Oynadığı futbol düşme çizgisini hak ediyor

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Felaket ve rezalet ltay, matematik olarak düşmedi lakin kimya olarak düştü. Pekala Altay düştü de G.Saray’a ne diyelim? G.Saray biri iki maçı tesadüfen de olsa almasaydı bugün düşme çizgisinde olacaktı. Zira oynadığı futbol düşme çizgisini hak ediyor. Alınan Romanler, öbür oyuncular, verilen paralar ve karşılarında Altay kadrosu. Maç uzunluğu G.Saray’ın akını yok. Kerem’in attığı golde de kaleci yanlışı var. İkinci yarı G.Saray tel tel dökülüyor, Altay top yapıyor, akın yapmaya uğraşıyor, G.Saray’ı zorluyor kendi çapında. G.Saray bu Altay’a reaksiyon gösteremiyor. İnanın maçı G.Saray aldı, şayet maçı seyretmediyseniz ‘aferin G.Saray’a kazanmış’ dersiniz fakat ben maçı 90 dakika izledim G.Saray için şunu yazabilirim net olarak oynadığı futbol nereden bakarsanız hem felaket birebir vakitte rezalet. Yalnızca bir gol hepsi o kadar. Ve bu golü korumak için gayret eden sarı kırmızılı grup. Bakıyorum yedeklerden Arda giriyor.
Gomis derseniz sağından soluna dönerken ilkbahardan sonbahara girip kışa geçiyorsunuz. Kardeşim artık düşme sınırında değilsin Avrupa’da mahrum hiç şayet olmazsa genç oynat. Beşerler onları görsünler. Tahminen onlarla biraz daha taraftarını heyecanladırırsın. Hangi kafaylan G.Saray’ın şu anki hocası başıyla yapman bunu mümkün değil. G.Saray’ın işi seneye de sıkıntı bakılırsaceksiniz. Adaylardan biri divan lideri Eşref Hamamcıoğlu, hani o merhum lider Mustafa Cengiz’e mezarlıkta omuz atan adam. Kendi takımına yemek veriyor hesap ödemeye gelince diyor ki ‘sen sen sen hesabı ödeyin’ ve bu adam G.Saray’a lider olmak istiyor. Vah G.Saray’ın haline vah. İzmir’e de yazık oldu. İki grupları vardı hiç şayet olmazsa bir kalsa yeterli olurdu. Maalesef ikisi de gitti. Taraftarları da vardı. Aşağıdan gelmesi olası kadrolara bakıyorum A.Gücü seyircili lakin oburlarının taraftarı yok. Şayet bu biçimde bir iki sene daha giderse Anadolu ligi İstanbul ligi olacak Harika Lig’in ismi. bu biçimde da Muhteşem Lig’in kaletesi kalmayacak, esasen yok ya…