GALATASARAY HABERİ – Dursun Özbek’ten tezli sözler! “Şampiyonluk…”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Sarı-kırmızılı grupta 11 Haziran’da yapılacak olan seçimde başkanlık adaylığını açıklayan Dursun Özbek, açıklamalarda bulundu.

İşte Özbek’in öne çıkan kelamları:

“Kulübümüzün kaygıları epey büyük. Lakin zoru gördük diye boyun eğmeyeceğiz. Galatasaray’ın ulu tarihinde en sıkıntı anlarda bile çaba etmek var. Bu sıkıntı durumlardan her insanın kıskandığı muvaffakiyet öyküleri hayli.

Galatasaray’ın geleceğini belirleyecek fazlaca kıymetli günlerden geçiyoruz. Kulübümüzün sıkıntıları hayli büyük lakin biz zoru gördük diye boyun eğecek değiliz. Zira Galatasaray’ın ulu tarihinde en sıkıntı anlarda bile uğraş etmek var.

Ben, Galatasaray’ın sıkıntılarını birbirimizle hengame ederek değil birlikte hareket ederek çözüleceğine inanıyorum. Bunun için 1.5 yıldır adayları birleştirmeye çalışıyorum. 2021 seçim öncesi adaylarla görüştüm. 5 adaylı seçimin yararı olmaz, ziyanı olur dedim.

30 Nisan öncesi de Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk ile bir daha görüştüm. Bu dakikadan daha sonra elimi taşın altına koymam gerekiyordu. Bu çağrımı yeniledim. Metin kardeşim büyük bir özveride bulunarak, bu yolu birlikte yürümeyi kabul etti.

Benim bir tane gayem var, o da Galatasaray’ı mali açıdan sürdürülebilir, her branşta rekabet eden bir spor kulübü haline getirmek. Bu yalnızca benim değil, her Galatasaray taraftarının çocuğuna, torununa borcu.

Galatasaray Kulübü 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tüm branşlarda en çok kupayı alan spor kulübü olacak. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Sizler de inanın bedelli Galatasaraylılar.”