GALATASARAY HABERİ – Burak Elmas’tan flaş Torrent sonucu! Başkanlığa devam etseydi…

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Lideri Burak Elmas, dijital platform Vole’ye verdiği röportajda, “Kalsam Torrent’le devam ederdim.

İyi teknik yönetici olduğunu düşünüyorum.

Bizim projemiz 6 aylık değildi” demişti.

Galatasaray Lideri Burak Elmas, dijital platform Vole’ye verdiği röportajda, “Kalsam Torrent’le devam ederdim.

İyi teknik yönetici olduğunu düşünüyorum.

Bizim projemiz 6 aylık değildi” demişti.

Sabah’ın haberine bakılırsa; lakin Elmas, Üstün Lig’in bitimine 3 hafta kala kaybedilen Demir Küme Sivasspor maçının akabinde Torrent’in biletini kesti.

Yönetici arkadaşlarıyla bu niyetini paylaşan sarı-kırmızılı kulübün lideri, 2.1 milyon Euro’luk tazminat unsurunu çözemediği için İspanyol hocayı misyondan alamadı.

DUYGUSAL BİR KONUŞMA YAPMIŞTI

Burak Elmas’ı samimi bulmayan ve kendisini göndermek istediğini anlayan Torrent de Başakşehir maçı öncesi oyuncularına duygusal bir konuşma yapmıştı.

Sabah’ın haberine nazaran; lakin Elmas, Harika Lig’in bitimine 3 hafta kala kaybedilen Demir Küme Sivasspor maçının akabinde Torrent’in biletini kesti.

Yönetici arkadaşlarıyla bu fikrini paylaşan sarı-kırmızılı kulübün lideri, 2.1 milyon Euro’luk tazminat hususunu çözemediği için İspanyol hocayı nazaranvden alamadı.

DUYGUSAL BİR KONUŞMA YAPMIŞTI

Burak Elmas’ı samimi bulmayan ve kendisini göndermek istediğini anlayan Torrent de Başakşehir maçı öncesi oyuncularına duygusal bir konuşma yapmıştı.

Torrent,”Daha ne kadar bakılırsavde kalırım bilmiyorum lakin yeni dönemde yokum.

Son 3 maçı kendiniz için oynayın” isteğinde bulunmuştu.

İKİ ADAYIN DA TERCİHİ BELLİ

Başkan adaylarından Dursun Özbek’in favori hocası Okan Buruk, Eşref Hamamcıoğlu’nun adayı ise 42 yaşındaki İtalyan teknik adam De Zerbi.

Torrent,”Daha ne kadar nazaranvde kalırım bilmiyorum lakin yeni dönemde yokum.

Son 3 maçı kendiniz için oynayın” isteğinde bulunmuştu.

İKİ ADAYIN DA TERCİHİ BELLİ

Başkan adaylarından Dursun Özbek’in favori hocası Okan Buruk, Eşref Hamamcıoğlu’nun adayı ise 42 yaşındaki İtalyan teknik adam De Zerbi.

11 Haziran’da seçilecek lider, birinci iş olarak Burak Elmas’ın Torrent’le imzaladığı mukaveleyi en az ziyanla feshetmeye çalışacak.

ELMAS NE DEMİŞTİ?

“Sanırım kendisi yardımıyla seçildiğime inanıyor.

‘Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim’ diye ileti yolladı bana.

11 Haziran’da seçilecek lider, birinci iş olarak Burak Elmas’ın Torrent’le imzaladığı mukaveleyi en az ziyanla feshetmeye çalışacak.

ELMAS NE DEMİŞTİ?

“Sanırım kendisi yardımıyla seçildiğime inanıyor.

‘Başkanı ben getirdim, ben göndereceğim’ diye bildiri yolladı bana.

Fatih Terim’in genel konseyde kaç oyu var, onun sayısını tespit etmedim.

Keşke kendisini daha evvel yollasaydım.

Ona artık kırgın değil kızgınım.”

Fatih Terim’in genel konseyde kaç oyu var, onun sayısını tespit etmedim.

Keşke kendisini daha evvel yollasaydım.

Ona artık kırgın değil kızgınım.”