Fenerbahçe’nin gündemindeki Marcelo’dan flaş transfer sözleri!

dedeefendi

New member
Spor Toto Üstün Lig’i ikinci sırada bitiren Fenerbahçe’de hoca arayışı sürüyor.

Sarı-lacivertlilerde favori isim Portekizli teknik adam Jorge Jesus…

Bir yandan Jesus’la görüşmeler sürerken bir yandan da transfer planı çiziliyor.

Spor Toto Muhteşem Lig’i ikinci sırada bitiren Fenerbahçe’de hoca arayışı sürüyor.

Sarı-lacivertlilerde favori isim Portekizli teknik adam Jorge Jesus…

Bir yandan Jesus’la görüşmeler sürerken bir yandan da transfer planı çiziliyor.

Fenerbahçe’de daha evvel de biroldukca defa kulübün gündemine gelen Marcelo’da flaş bir gelişme yaşandı.

Fotomac.com.tr editörü Tuğçe Erginkoç’un, The Day After’dan derlediği habere nazaran, Brezilyalı futbolcu, geleceğiyle ilgili konuşurken kameralara yakalandı. İşte ayrıntılar…

La Liga’nın son haftasında Real Betis’le karşılaşan Real Madrid’de Marcelo, uğraşa yedek kulübesinde başladı.

Fenerbahçe’de daha evvel de birfazlaca defa kulübün gündemine gelen Marcelo’da flaş bir gelişme yaşandı.

Fotomac.com.tr editörü Tuğçe Erginkoç’un, The Day After’dan derlediği habere göre, Brezilyalı futbolcu, geleceğiyle ilgili konuşurken kameralara yakalandı. İşte ayrıntılar…

La Liga’nın son haftasında Real Betis’le karşılaşan Real Madrid’de Marcelo, uğraşa yedek kulübesinde başladı.

Bu sırada grup arkadaşı Lucas Vazquez’le muhabbet eden Marcelo’nun, “Kulüp mukavelemi yenilemeyecek. Kahretsin, ben güzel bir örnektim” dediği bildirildi.

Karşılaşmanın 70. dakikasında oyuna giren Brezilyalı futbolcu, maç sonunda taraftarlara alkışlarla veda etmişti.

Marcelo Real Madrid formasını son kere, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool’a karşı giyebilir.

Bu sırada ekip arkadaşı Lucas Vazquez’le muhabbet eden Marcelo’nun, “Kulüp kontratımı yenilemeyecek. Kahretsin, ben güzel bir örnektim” dediği bildirildi.

Karşılaşmanın 70. dakikasında oyuna giren Brezilyalı futbolcu, maç sonunda taraftarlara alkışlarla veda etmişti.

Marcelo Real Madrid formasını son kere, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool’a karşı giyebilir.

MARCELO KİMDİR?

12 Mayıs 1988 tarihinde Rio de Janeiro’da dünyaya geldi.

Profesyonel futbol mesleğine Fluminense altyapısında başladı.

1 Ocak 2007 tarihinde Real Madrid’e transfer oldu.

MARCELO KİMDİR?

12 Mayıs 1988 tarihinde Rio de Janeiro’da dünyaya geldi.

Profesyonel futbol mesleğine Fluminense altyapısında başladı.

1 Ocak 2007 tarihinde Real Madrid’e transfer oldu.

Brezilyalı sol bek, tam 15 dönemdir İspanyol devinin formasını terletiyor.

Real Madrid formasıyla toplamda 546 müsabakada bakılırsav alan Marcelo, 38 gole imzasını atarken 103 de asist yaptı.

58 sefer de Brezilya Ulusal Grubu formasını giyen deneyimli sol bek, 6 gol kaydetti.

Brezilyalı sol bek, tam 15 dönemdir İspanyol devinin formasını terletiyor.

Real Madrid formasıyla toplamda 546 müsabakada vazife alan Marcelo, 38 gole imzasını atarken 103 de asist yaptı.

58 kere de Brezilya Ulusal Grubu formasını giyen deneyimli sol bek, 6 gol kaydetti.