Fenerbahçe’de Mesut Özil transferinde beklenmedik gelişme! İşte yeni adresi

dedeefendi

New member
Fenerbahçe’de lider Ali Koç’un üzerini çizdiği isimlerden olan Mesut Özil, mesleğine Endonezya Ligi’nde devam edebilir.

Bu dönem devre içinde kadrosuna Mesut Özil’i getirmeyi vaad eden Endonezyalı iş adamı Rudy Salim, Türkiye’de haber olmuştu.

Cilegon isimli kulüp, 34 yaşındaki yıldıza harikulade bir teklif yaptı lakin “hemen sonrasında konuşalım” karşılığı aldı.

Fenerbahçe’de lider Ali Koç’un üzerini çizdiği isimlerden olan Mesut Özil, mesleğine Endonezya Ligi’nde devam edebilir.

Bu dönem devre içinde grubuna Mesut Özil’i getirmeyi vaad eden Endonezyalı iş adamı Rudy Salim, Türkiye’de haber olmuştu.

Cilegon isimli kulüp, 34 yaşındaki yıldıza harikulade bir teklif yaptı lakin “hemen sonrasında konuşalım” karşılığı aldı.

DİL ÖĞRENMEYE BİLE BAŞLADI
Türkiye Gazetesi’nin haberine bakılırsa, Mesut Özil’in de Twitter hesabından Endonezya görüntüsü paylaşması akıllara Rudy Salim’i getirdi.

Fenerbahçe’deki geleceği merak konusu olan deneyimli futbolcu, “Endonezya seyahatim için sabırsızlanıyorum.

Jakarta yakında görüşürüz”
sözlerini Endonezya lisanında kullandı.

DİL ÖĞRENMEYE BİLE BAŞLADI
Türkiye Gazetesi’nin haberine bakılırsa, Mesut Özil’in de Twitter hesabından Endonezya görüntüsü paylaşması akıllara Rudy Salim’i getirdi.

Fenerbahçe’deki geleceği merak konusu olan deneyimli futbolcu, “Endonezya seyahatim için sabırsızlanıyorum.

Jakarta yakında görüşürüz”
tabirlerini Endonezya lisanında kullandı.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA
Meksika ve Amerika’yla da ismi anılan Mesut Özil’in menajeri ve avukatı Erkut Söğüt, Radyospor’a konuşmuş ve transfer konusunda son olarak şunları söylemişti:

“Herhangi bir değişiklik yok.

Meksika’daki bir kulüpte payı var.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Meksika ve Amerika’yla da ismi anılan Mesut Özil’in menajeri ve avukatı Erkut Söğüt, Radyospor’a konuşmuş ve transfer konusunda son olarak şunları söylemişti:

“Herhangi bir değişiklik yok.

Meksika’daki bir kulüpte payı var.

Ama hiç bir biçimde Mesut’un oraya futbolcu olarak gitme üzere bir kanısı yok.

MLS için de tıpkı şey geçerli. Daha evvel ismi orayla geçmişti.

Ama Mesut orayı tercih etmeyip, Fenerbahçe’yi tercih etti.

Ama hiç bir biçimde Mesut’un oraya futbolcu olarak gitme üzere bir niyeti yok.

MLS için de tıpkı şey geçerli. Daha evvel ismi orayla geçmişti.

Ama Mesut orayı tercih etmeyip, Fenerbahçe’yi tercih etti.

Şu anda da kanısı değişmedi. Daha evvel MLS’ten birkaç tane kadro istemişti.

Mesut Fenerbahçe’ye gelmek istedi ve şu anda Fenerbahçe’de.

Mesut 2 sene daha Fenerbahçe’de top oynayacak.”

Şu anda da niyeti değişmedi. Daha evvel MLS’ten birkaç tane grup istemişti.

Mesut Fenerbahçe’ye gelmek istedi ve şu anda Fenerbahçe’de.

Mesut 2 sene daha Fenerbahçe’de top oynayacak.”