Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Konyaspor maçı daha sonrası konuştu: Berbat bir maç çıkardık!

dedeefendi

New member
Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor şiddetli çabada karşı karşıya geldi. Eskişehir’de oynanan çabayı Konyaspor 1-0 kazandı.

Maçtan daha sonra Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus kıymetli açıklamalarda bulundu.

“TAKIMIN TERTİBİ BEĞENMEDİM”

Jesus şu tabirleri kullandı:

İlk kere istediklerimizi uygulayamadığımız bir maç oldu. Âlâ bir maç çıkaramadık. Valencia’nın kırmızı kartı saha içi organizasyonumuzu kaybetmemize sahip oldu. Değişikliklerle dengeyi sağladık. Evvelki maçlarda ofanstaki dinamikliği gösteremedik.”

Takımımın ön bölgedeki tertibi beğenmedim. Çok fazla konum olan bir maç değildi. Rakibimiz de epeyce fazla duruma giremedi. 1 kişi de eksik olsak daha âlâ performans göstermemiz gerekirdi. Bugün Fenerbahçe’ye geldiğim birinci günden itibaren oynadığımız bütün maçları değerlendirdiğimizde grubun birinci sefer istediklerimizi uygulayamadığı bir maç oldu. Düzgün bir maç çıkaramadık. Valencia’nın da gördüğü kırmızı kart saha ortasındaki organizasyonumuzu kaybetmemize sebep oldu lakin bir daha de gol yemedik. Devre içinde kimi değişiklikler yaptık ve maçta dengeyi sağladık. Fakat evvelki maçlarda gösterdiğimiz dinamikliği ofansta gösteremedik. Yenilginin niçini buydu.

Aslında ben de grubun ön bölgedeki tertibini beğenmedim. Enner’in gördüğü kırmızı kart daha sonrası birazcık organizasyonumuzu hem ofansif tıpkı vakitte defansif manada kaybettik. Çok fazla konum olan bir maç değildi. Rakibimiz de hayli fazla konuma giremedi. Maç ortasında olan az ataklardan birinde golü yedik. Ön bölgede yeteri kadar dinamik ve çabuk değildik. Natürel ki bunda 10 kişi kalmamızın tesiri var. Lakin bir daha de 1 kişi eksik de olsak daha düzgün performans göstermemiz gerekirdi.”