Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Jorge Jesus AEK Larnaca maçı daha sonrası konuştu!

dedeefendi

New member
UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, AEK Larnaca ile karşı karşıya geldi. Şiddetli müsabakayı sarı-lacivertliler 3-1 kazandı ve kümeden çıkmayı garantiledi. Müsabaka daha sonrası Kanarya’nın teknik yöneticisi Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

İşte o kelamlar…

Maç beklediğimiz üzere sıkıntı bir maçtı, bizim için değerli olan kümeden çıkmaktı. Kümeden çıkaracak bir maç olacağını biliyorduk, Rennes ile küme liderliği için oynayacağız. Gayemiz kümeden çıkmaktı. Bunu başardık. Avrupa’da aldığımız galibiyetler Fenerbahçe’nin Avrupa’da üste çıkmasına ve Türk futbolun gelişmesine yardımcı olacağını biliyoruz.

“PENALTI KONUSUNA BEN KARAR VERİYORUM”

Maç ortasında yaptığımız değişiklikleri, maça göre ayarlıyoruz. Maç öncesi hiç bir vakit karar vermiyoruz, maçın ortasında buna karar veriyoruz. Hafta sonu oynayacağımız maçı düşünerek karar verdik. daha sonradan oyuna giren oyuncular, bize hayli yeterli katkı verdi. Valencia maça sürat getirdi. Penaltı konusuna ben karar veriyorum, 4 tane penaltıcımız var. Valencia, penaltı kullandığı için nereye vuracağına dair bir bilgi olduğu için penaltıyı Batshuayi’ye verdi, bu sonucu için kendisini tebrik ederim.