FENERBAHÇE HABERLERİ – Portekiz’den flaş Jorge Jesus açıklaması! “Meydan okumak için geldi”

dedeefendi

New member
Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un açıklanmasına saatler kala Sabah Gazetesi, Portekizli teknik yöneticisi O JOGO gazetesinin muhabiri Francisco Sebe’ye sordu ve farklı yanıtlar aldı.

JESUS niye F.BAHÇE’Yİ SEÇTİ? PARA BU KARARDA NE KADAR DEĞERLİ?

Antrenörlerin profesyonel olduğu göz önüne alındığında, karar verirken olağan olarak para her vakit kıymetli bir faktördür.

Ancak Jorge Jesus’un Fenerbahçe’ye daha epeyce sportif bir meydan okuma olarak baktığına inanıyorum.

Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un açıklanmasına saatler kala Sabah Gazetesi, Portekizli teknik yöneticisi O JOGO gazetesinin muhabiri Francisco Sebe’ye sordu ve enteresan yanıtlar aldı.

JESUS niye F.BAHÇE’Yİ SEÇTİ? PARA BU KARARDA NE KADAR KIYMETLİ?

Antrenörlerin profesyonel olduğu göz önüne alındığında, karar verirken olağan olarak para her vakit kıymetli bir faktördür.

Ancak Jorge Jesus’un Fenerbahçe’ye daha epey sportif bir meydan okuma olarak baktığına inanıyorum.

Taraftarlarının coşkusu ile tanınan bir ülke olan Türkiye’de Fenerbahçe de tarihi bir kulüp.

Jorge Jesus’u sarı-lacivertli taraftarların büyük coşkusu, heyecanı, sevgisi ikna etti diye düşünüyorum.

MESUT ÖZİL GRUPTA KALACAK MI?

Jesus, takımlarındaki Özil üzere dünya çapındaki oyuncuların rolüne her vakit övgüde bulundu ve buna kıymet verdi.

Taraftarlarının coşkusu ile tanınan bir ülke olan Türkiye’de Fenerbahçe de tarihi bir kulüp.

Jorge Jesus’u sarı-lacivertli taraftarların büyük coşkusu, heyecanı, sevgisi ikna etti diye düşünüyorum.

MESUT ÖZİL EKİPTE KALACAK MI?

Jesus, takımlarındaki Özil üzere dünya çapındaki oyuncuların rolüne her vakit övgüde bulundu ve buna paha verdi.

Örneğin, Benfica’da Aimar’da da bu oldu. İdman yapmak, oynamak ve kadroda bir yer kazanmak için motive olmuş bir Mesut Özil’i karşısında bulursa, Jesus’un onu kullanmak isteyecek birinci kişi olacağına inanıyorum.

FENERBAHÇE 8 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYOR JESUS’UN ÖNÜNDE TEK SEÇENEK VAR BASKIYI KALDIRIR MI?

Bu şampiyonluk aciliyetinin Fenerbahçe’yi seçmesindeki en değerli etkenlerden biri olduğuna kuşkum yok.

Jesus, zorlukları sever ve onlarla geçmişte başa çıkabildi.

Örneğin, Benfica’da Aimar’da da bu oldu. İdman yapmak, oynamak ve grupta bir yer kazanmak için motive olmuş bir Mesut Özil’i karşısında bulursa, Jesus’un onu kullanmak isteyecek birinci kişi olacağına inanıyorum.

FENERBAHÇE 8 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYOR JESUS’UN ÖNÜNDE TEK SEÇENEK VAR BASKIYI KALDIRIR MI?

Bu şampiyonluk aciliyetinin Fenerbahçe’yi seçmesindeki en değerli etkenlerden biri olduğuna kuşkum yok.

Jesus, zorlukları sever ve onlarla geçmişte başa çıkabildi.

Benfica ve Flamengo’daki birinci döneminde yaptığı şey kendisini kanıtlıyor. Şartlara, güzel bir takıma ve istikrara sahipse, bu golü birinci atan kendisi olacaktır.

Aslında emel elbet şampiyon olmak olmasaydı, Jorge Jesus muhtemelen Fenerbahçe’nin ilgisini bu kadar çekmezdi.

JORGE JESUS OYUNCULARLA SORUN YAŞAR MI?

Jesus, talepkâr doğasıyla tanınan bir teknik adamdır. Dilekli, hırslı ve isteklidir. Oyuncuların yüksek bir çalışma ritmine, tempoya hazır olması lazım.

Benfica ve Flamengo’daki birinci döneminde yaptığı şey kendisini kanıtlıyor. Şartlara, âlâ bir takıma ve istikrara sahipse, bu golü birinci atan kendisi olacaktır.

Aslında gaye elbet şampiyon olmak olmasaydı, Jorge Jesus muhtemelen Fenerbahçe’nin ilgisini bu kadar çekmezdi.

JORGE JESUS OYUNCULARLA SORUN YAŞAR MI?

Jesus, talepkâr doğasıyla tanınan bir teknik adamdır. İstekli, hırslı ve isteklidir. Oyuncuların yüksek bir çalışma ritmine, tempoya hazır olması lazım.

F.Bahçe’nin milletlerarası tecrübeye sahip deneyimli oyuncuları var. Büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde hocalık yapabilmek onu baştan çıkarmış üzere duruyor.

Her vakit hayli kıymet verdiği bir turnuvaydı ve artık Fenerbahçe’yi küme basamağına getirmek ana maksatlarından biri olacak.

F.Bahçe’nin memleketler arası tecrübeye sahip deneyimli oyuncuları var. Büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde hocalık yapabilmek onu baştan çıkarmış üzere duruyor.

Her vakit fazlaca bedel verdiği bir turnuvaydı ve artık Fenerbahçe’yi küme etabına getirmek ana gayelerinden biri olacak.