FENERBAHÇE HABERLERİ – Jorge Jesus’un Mesut Özil kelamları üzerine Arsenal taraftarından flaş yorumlar!

dedeefendi

New member
Fenerbahçe’de yeni teknik yönetici Jorge Jesus oldu.

Portekizli antrenör sarı lacivertli kulüp ile resmi imzayı attı ve misyonuna başladı.

Fenerbahçe taraftarları, Jesus’un bakılırsave gelişiyle birlikte Mesut Özil sonucunı heyecanla bekliyordu.

Fenerbahçe’de yeni teknik yönetici Jorge Jesus oldu.

Portekizli antrenör sarı lacivertli kulüp ile resmi imzayı attı ve bakılırsavine başladı.

Fenerbahçe taraftarları, Jesus’un nazaranve gelişiyle birlikte Mesut Özil sonucunı heyecanla bekliyordu.

Deneyimli çalıştırıcı Özil’in kadroya dönüp dönmeyeceği söylentilerine son noktayı koydu.

İmza merasiminin akabinde konuşan Jesus, “Hocalar oyuncular için geçmişte yaptığınız muvaffakiyetler sizi bugünkü referansı oluşturur. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor.”

“Mesut Özil ise nitekim çok güzel bir geçmişe sahip. Fakat benim de kulüple ilgili fikirlerim var.”

Deneyimli çalıştırıcı Özil’in kadroya dönüp dönmeyeceği söylentilerine son noktayı koydu.

İmza merasiminin akabinde konuşan Jesus, “Hocalar oyuncular için geçmişte yaptığınız muvaffakiyetler sizi bugünkü referansı oluşturur. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor.”

“Mesut Özil ise sahiden epey âlâ bir geçmişe sahip. Lakin benim de kulüple ilgili fikirlerim var.”

Kendisiyle ilgili alınan karara tıpkı biçimde devam edeceğim.

Burada değerli olan Jesus, Özil yahut rastgele bir oyuncu değil. Burada her vakit öncelik Fenerbahçe.

Ben de buradaki oyuncularla oynayacağım” diye konuştu.

Kendisiyle ilgili alınan karara birebir biçimde devam edeceğim.

Burada değerli olan Jesus, Özil yahut rastgele bir oyuncu değil. Burada her vakit öncelik Fenerbahçe.

Ben de buradaki oyuncularla oynayacağım” diye konuştu.

Öte yandan bu gelişme İngiltere’de de gündem oldu.

Başta Mesut’un eski kadrosu Arsenal taraftarları olmak üzere biroldukça İngiliz taraftar, flaş yorumlarda bulundu.

İşte Mesut Özil için İngiltere’de yapılan kimi yorumlar…

Öte yandan bu gelişme İngiltere’de de gündem oldu.

Başta Mesut’un eski kadrosu Arsenal taraftarları olmak üzere birfazlaca İngiliz taraftar, flaş yorumlarda bulundu.

İşte Mesut Özil için İngiltere’de yapılan kimi yorumlar…

“Sonuç olarak Arsenal haklıydı”

“Mesut mesleğinin sonuna geldi lakin niçinse insalar bunu kabullenemiyor”

Bir kullanıcı ise Özil’in ayrılışının akabinde Arsenal’i suçlayan taraftarları maksat alarak;

“Sonuç olarak Arsenal haklıydı”

“Mesut mesleğinin sonuna geldi lakin niçinse insalar bunu kabullenemiyor”

Bir kullanıcı ise Özil’in ayrılışının akabinde Arsenal’i suçlayan taraftarları amaç alarak;

“Şimdi kulüp mü, futbolcu mu? olağan olarak soru sormanın zamanı”

“Çok abartılan ve fazla ödenen Arsenal futbolcuları kayboldu. Bay abartılanın bir daha sonraki durağı ABD”

“Şimdi kulüp mü, futbolcu mu? elbette soru sormanın zamanı”

“Çok abartılan ve fazla ödenen Arsenal futbolcuları kayboldu. Bay abartılanın bir daha sonraki durağı ABD”