FENERBAHÇE HABERLERİ – İsmail Kartal’dan beklenmedik hamle! Jorge Jesus’tan daha sonra…

dedeefendi

New member
Spor Toto Üstün Lig’de teknik yönetici İsmail Kartal ile yeterli bir ivme yakalayan Fenerbahçe’de bomba gelişmeler yaşanıyor…

Sarı lacivertlilerin lideri Ali Koç, yeni döneme İsmail Kartal yerine yeni bir hoca ile başlanacağını açıklamıştı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile muahedeye yakın olan Kanarya’da İsmail Kartal’ın geleceği merak konusu oldu.

Spor Toto Harika Lig’de teknik yönetici İsmail Kartal ile yeterli bir ivme yakalayan Fenerbahçe’de bomba gelişmeler yaşanıyor…

Sarı lacivertlilerin lideri Ali Koç, yeni döneme İsmail Kartal yerine yeni bir hoca ile başlanacağını açıklamıştı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile mutabakata yakın olan Kanarya’da İsmail Kartal’ın geleceği merak konusu oldu.

AYRILIK AÇIKLAMASI

Sarı-lacivertli teknik adam, ekip kalıp kalmayacağıyla ilgili soru üzerine “Sezon sonuna kadar işimi güzel yapacağım. Dönem sonu kalır mıyım, ayrılır mıyım? Bilmiyorum. Nasip, kısmet! Rızkı veren Allah.” karşılığını vermişti.

“İKİNCİ ADAM OLMAM” DEMİŞTİ

“İkinci adam olmam” demiştiniz, bu görüşünüz geçerli mi?” sorusu üzerine İsmail Kartal “İkinci adam olmam, herbiçimde yani! Ben söyleyeceğimi söylemiş oldum. İkinci adam ömrüm boyunca olmam! yeniden tekrar söylüyorum. Beşinci sefer söylemiş oldum. Ayıp ediyorsunuz. Ben teknik yöneticim, ikinci adam olmayacağım.” demişti.

KARTAL’DAN FLAŞ GÖRÜŞME

Sabah’ın haberine bakılırsa; ikinci adam olmayacağını açıklayan Kartal’ın birkaç kulüple görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

AYRILIK AÇIKLAMASI

Sarı-lacivertli teknik adam, kadro kalıp kalmayacağıyla ilgili soru üzerine “Sezon sonuna kadar işimi yeterli yapacağım. Dönem sonu kalır mıyım, ayrılır mıyım? Bilmiyorum. Nasip, kısmet! Rızkı veren Allah.” karşılığını vermişti.

“İKİNCİ ADAM OLMAM” DEMİŞTİ

“İkinci adam olmam” demiştiniz, bu görüşünüz geçerli mi?” sorusu üzerine İsmail Kartal “İkinci adam olmam, herbiçimde yani! Ben söyleyeceğimi söylemiş oldum. İkinci adam ömrüm boyunca olmam! yeniden yine söylüyorum. Beşinci sefer söylemiş oldum. Ayıp ediyorsunuz. Ben teknik yöneticim, ikinci adam olmayacağım.” demişti.

KARTAL’DAN FLAŞ GÖRÜŞME

Sabah’ın haberine bakılırsa; ikinci adam olmayacağını açıklayan Kartal’ın birkaç kulüple görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin başına geldiğinde ruhsal olarak makûs giden bir kadrosu devralan İsmail Kartal, grubunu apayrı bir kimliğe soktu.

FEVKALADE İSTATİSTİK

Sarı lacivertliler, İsmail Kartal idaresinde son 12 lig maçında 10 galibiyet, 2 birliktelik aldı.

Bu maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Kanarya, 2. sıradaki yerini sağlamlaştırarak Şampiyonlar Ligi yolunda değerli bir adım attı.

Fenerbahçe’nin başına geldiğinde ruhsal olarak makus giden bir kadrosu devralan İsmail Kartal, grubunu değişik bir kimliğe soktu.

HARİKULADE İSTATİSTİK

Sarı lacivertliler, İsmail Kartal idaresinde son 12 lig maçında 10 galibiyet, 2 birliktelik aldı.

Bu maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Kanarya, 2. sıradaki yerini sağlamlaştırarak Şampiyonlar Ligi yolunda değerli bir adım attı.

İsmail Kartal ise Fenerbahçe’nin başında 2.21’lik puan ortalaması yakalayarak sarı-lacivertlilerin tarihine geçti.

MUSTAFA DENİZLİ’Yİ GERİDE BIRAKTI

Sarı lacivertli ekibin başında 47 maça çıkan Kartal, 104 puan toplamayı başardı ve 2.21’lik puan ortalaması tutturdu.

60 yaşındaki teknik adam bu tesirli performansıyla yerli antrenörler içinde dorukta yer aldı.

İsmail Kartal ise Fenerbahçe’nin başında 2.21’lik puan ortalaması yakalayarak sarı-lacivertlilerin tarihine geçti.

MUSTAFA DENİZLİ’Yİ GERİDE BIRAKTI

Sarı lacivertli grubun başında 47 maça çıkan Kartal, 104 puan toplamayı başardı ve 2.21’lik puan ortalaması tutturdu.

60 yaşındaki teknik adam bu tesirli performansıyla yerli antrenörler içinde tepede yer aldı.

İsmail Kartal’a yakın grafik sergileyen öteki isim Mustafa Denizli… Fenerahçe’nin başında 51 maça çıkan Denizli 2.16’lık puan ortalaması yakaladı. 3. sırada ise Aykut Kocaman var.

“İSMAİL HOCA’YI GÖNDERMEK YANLIŞ OLUR”

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar İsmail Kartal ile ilgili flaş sözler kullandı.

İşte Çakar’ın açıklamaları:

İsmail Kartal puan ortalamasıyla şu anda hem dünya tıpkı vakitte Türkiye rekortmenidir. Üstelik Fenerbahçe ekibine inanılmaz bir hırs ve istek getirdi. Onu göndermek büyük yanlış olur.

İsmail Kartal’a yakın grafik sergileyen başka isim Mustafa Denizli… Fenerahçe’nin başında 51 maça çıkan Denizli 2.16’lık puan ortalaması yakaladı. 3. sırada ise Aykut Kocaman var.

“İSMAİL HOCA’YI GÖNDERMEK YANLIŞ OLUR”

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar İsmail Kartal ile ilgili flaş sözler kullandı.

İşte Çakar’ın açıklamaları:

İsmail Kartal puan ortalamasıyla şu anda hem dünya birebir vakitte Türkiye rekortmenidir. Üstelik Fenerbahçe grubuna inanılmaz bir hırs ve istek getirdi. Onu göndermek büyük yanlış olur.