Fenerbahçe Austria Wien maçı öncesi Jorge Jesus konuşuyor! | CANLI

dedeefendi

New member
UEFA Avrupa Ligi play-ıff tipi rövanş maçında Austria Wien’i konuk edecek Fenerbahçe’de teknik yönetici Jorge Jesus, maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor…

Canlı yayını izlemek için:

Jesus’un açıklamalarından satır başları şöyle:

Gruplara kalmak istiyoruz. 2-0’lık skor bize bir şey tabir etmiyor. Kulüpler sıralamasında epey aşağıdayız. Kümelere kalırsak şayet 4. torbadan katılacağız. 1. torbaya kadar çıkmamız gerekiyor. Futbolda tek bir yol yoktur. Taktiksel manada daima gelişiyor. Öbür sporlarda da maç ortasında daima sistem değişiyor. Bunu anlamayan hocalar ve oyuncular kendilerini geliştiremez.

WILLIAN ARAO: SIKINTI BİR MAÇ BEKLİYORUZ

Yarın sıkıntı bir maç bekliyoruz. Umarım gelişimimizi devam ettirdiğimizin sinyallerini vermeye devam ederiz. Her maç ofansif ve defansif olarak geliştiğimizi gösteriyoruz. Umarım en güzel düzeyimize bir an evvel ulaşırız.

Takımıma alıştım, bu lige de alışıyorum. Lisana de alışmaya çalışıyorum, öğreneceğim. Bir an evvel adapte olmak için grup arkadaşlarım da bana yardımcı oluyor.

Sahadaki bakılırsavlerimi en düzgün biçimde yerine getirmeye çalışıyorum. Vakit zaman stoperlerin içinde, kimi vakit önündeyim. Kıymetli olan kadronun kazanması ve gol yemememiz.

Süper Lig’de hayli fazla geçiş oyunu ve kontra atak oyunu oynanıyor. Biz ofansif bir plan yaptığımız için bunlara dikkat etmeliyiz.