Fenerbahçe – Austria Wien maçı daha sonrası teknik yönetici Jorge Jesus: Benim tek telaşım…

dedeefendi

New member
UEFA Avrupa Ligi play-off tipi rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe konutunda Austria Wien’i konuk etti. Sarı-lacivertli takım, rakibini alanında 4-1 mağlup etti ve Avrupa Ligi kümelerine kalmayı başardı.

Maçtan daha sonra teknik yönetici Jorge Jesus değerli açıklamalarda bulundu.

İşte Jesus’un kelamları:

Benim tek tasam taraftarları keyifli etmek. Ceplerinden para vererek buraya geliyorlar ve biz de onlara hoş bir şov sunmak istiyoruz. Doğal ki kazanmak en değerlisi ancak onlara şov sunmamız da değerli.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi arenasında yer alıyorsanız, 3 günde bir maç oynuyorsunuz demektir. Ben de bunun bilincindeyim. 11 kişilik değil, 22-23 kişilik bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Oyuncularımın hepsine güveniyorum.

İlk amacımızı gerçekleştirdik. Turnuvadaki en güzel kadrolarla karşılaşacağız. Artık Avrupa’da maç maç bakarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Ana gayemiz tabi ki lig şampiyonluğu.

Diğer torbalardaki ekiplerin birçok Şampiyonlar Ligi’nden geliyor. 4. torbadayız. Fenerbahçe’nin Avrupa’da bu kadar aşağıda olmaması gerekiyor.