Fenerbahçe – Austria Wien maçı daha sonrası Mert Hakan Yandaş: Bu coşkuyla…

dedeefendi

New member
Fenerbahçe’nin Austria Wien’i 4-1 yendiği maçta 1 gol atan Mert Hakan Yandaş, maçın akabinde açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi pahalandıran Mert Hakan, “Gruplara kaldık. Her şey yolunda. Birbirinden hoş goller attık. Bunu hedefliyorduk.” dedi.

Kendi performansını da kıymetlendiren deneyimli isim, “Sakatlığım uzun sürdü, inşallah bunları tekrar yaşamam. En epey bizler üzülüyoruz. Kime ne kadar müddet gelirse, herkes Fenerbahçe odaklı yaşayıp emelimiz Fenerbahçe’nin basamağın en üstünde yer alması bu dönem. İsimler değil, yalnızca Fenerbahçe arması ön planda olacak. Bunun şuurunda bir kadro var. Hocamız hakkaniyeti gözetmeye çalışıyor. Bu da herkesi işin ortasında tutuyor. birlikte kalmaya devam edelim, tökezlediğimizde bu biçimde coşkulu kalırsak bu camiayı kimse yıkamaz. Geçen dönemin son 15 haftasından başlayan süreç, bugün de devam ediyor. Bu coşkuyla kaldığımızda bize bir şey olmaz.” sözlerini kullandı.

Mert Hakan, “Benim için epeyce kıymetli biri gol atacağımı söylemişti. Yeri bende fazlaca başka. O ne vakit hissetse çıkar. Kim olduğu bende kalsın. Ona armağan etmek istiyorum.” açıklamasını yaptı.

“Sezon hayli uygun başladı. Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek isterdik, UEFA’da kümelere kaldık.” diyen Mert Hakan, “Ligde de en düzgününü istiyoruz. bir arada kalmak fazlaca değerli, bütün topluluğun bir arada kalarak her şeyin üstesinden geleceğine inanıyorum.” kelamlarıyla konuşmasını noktaladı.