Erman Toroğlu’dan flaş Galatasaray yorumu! “Transfer deva değil”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Şu bir gerçek; uçakların inmesi, binenlerin gelmesi, fazla transfer yapmak hal dermanı değil. Şayet denetimli ve düzgün yapılırsa deva tabi ki. Bir gerçek de şu var. Galatasaray yeni bir grup kurdu, birfazlaca oyuncusu değişti, teknik adamı da yeni… En az on maç beklemek lazım. Dün gece ben bu yazıya başladığımda dakika 81’di. Geri kalan dakikalarda Galatasaray goller atar, galip gelir. Giresunspor bir tane daha atabilir, futbolda hepsi var. Lakin bir de görünen şu var. Giresunspor liderini hiç tanımam. Basında, televizyonda da görmedim.

Teknik erkeklerinı biliyorum. Ankaragücü’nde futbol oynadı. kimi vakit paranız oldukcatur hovardaca harcarsınız. kimi vakit de az para ile düzgün işler yaparsınız. Giresunspor o denli yapıyor. Bu teknik adam 3 yıldır burada. Birinci başlarda ligde kalmaları başarıydı. Lakin artık bakıyorsunuz eksik yerlere de futbolcular almışlar. sıradan bir futbol oynuyorlar. Tek beyinden düşünüyorlar. niye, zira bir ahenk var. Bir planlama var.

Galatasaray’da da olabilir mi? bir müddet daha sonra olabilir. Fakat şu anda grup değiller. Okan hocaya büyük iş düşüyor. Bu kadar değişik futbolcudan hoş bir yemek yapacak mı bakalım. Abdülkerim, Konya’da düzgündü tamam. Lakin büyük ekipte oynamak zordur. Bir yanılgı yaparsın epey şeye mal olur. Dün gece olduğu üzere… Bir de Abdülkadir rakibe girerken çok denetimsiz. Üçüncüsü hakemle epey konuşuyor. Dikkat edecek.