dedeefendi
New member
Milli ortadan daha sonra Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin gerçek kalibresini gorebileceğimiz bir derbi izleyeceğiz. Aslında oyun manasında iki ekibin da epey misal istikametleri var. İkisi de sıklıkla 3’lü defansla oynuyor ve iki ekip da yüksek şiddetli pres yapıyor. Tabi daha gerçek oynayan ve takım derinliği daha güzel tarafın Fenerbahçe olduğunu söylemek gerek. Jesus’un kadrosu dişine bakılırsa bir av bulduğunda paramparça ederken, kendine yakın ekiplerle karşılaştığında zorlandığını görüyoruz. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanan Dinamo Kiev, ligde ise Konyaspor ve Adana Demirspor maçlarını hatırlayın. Bu müsabakaların hepsinde epey zorlandı. Güç, kuvvet, dayanıklılık manasında Fenerbahçe hayli uygun durumda… Jorge Jesus istediği oyunu yalnızca 11 bireye değil bütün takıma öğretti. Giren-çıkan birebir işi yapıyor. O yüzden ibre Fenerbahçe’de…
KALECİLER FORMSUZ
İki kadronun da kalecileri formsuz. Kalelerine az top gelmesine rağmen gelen gol oluyor. Ben derbide bol gollü, temposu yüksek, bol konumlu bir oyun bekliyorum. Valerien İsmael’in tartışılmaya başlandığı bu vakitte daha rahat kararlar verecek olan hiç elbet Jesus olacak. Sonuç olarak nitekim gollü bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
KALECİLER FORMSUZ
İki kadronun da kalecileri formsuz. Kalelerine az top gelmesine rağmen gelen gol oluyor. Ben derbide bol gollü, temposu yüksek, bol konumlu bir oyun bekliyorum. Valerien İsmael’in tartışılmaya başlandığı bu vakitte daha rahat kararlar verecek olan hiç elbet Jesus olacak. Sonuç olarak nitekim gollü bir Fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.