Ahmet Çakar’dan Galatasaray Gaziantep FK maçı hakemine sert eleştiri! “Türkiye’nin en tehlikeli hakemi”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
AHMET ÇAKAR – Toplulukta tutulmamalı

Galatasaray altın kıymetinde 3 puan aldı. 3 puanın da kahramanı Sacha Boey.

Kırmızı kart, kaçan penaltı fakat son saniyeye kadar çaba eden Galatasaray, Sacha Boey’in şahsi çabasıyla birfazlaca sorunu engelleyerek 3 puanı alıverdi.

Aslında oyuna Gaziantep düzgün başladı, Sagal ile de öne geçti. Sagal’ın golü epeyce sıkıntı bir gol.

AHMET ÇAKAR – Toplulukta tutulmamalı

Galatasaray altın kıymetinde 3 puan aldı. 3 puanın da kahramanı Sacha Boey.

Kırmızı kart, kaçan penaltı ancak son saniyeye kadar çaba eden Galatasaray, Sacha Boey’in şahsi çabasıyla biroldukça sorunu engelleyerek 3 puanı alıverdi.

Aslında oyuna Gaziantep güzel başladı, Sagal ile de öne geçti. Sagal’ın golü hayli sıkıntı bir gol.

Çaprazdan hareketli topa o denli sert ve isabetli vurmak kolay değil.

Sıkıntı baş gösteriyordu ki imdada bu sefer Gomis’in talihi yetişti.

Top Antep savunması içinde gitti geldi, Gomis’in önüne düştü, o da tamamlayıp golü yaptı.

Çaprazdan hareketli topa o denli sert ve isabetli vurmak kolay değil.

Sıkıntı baş gösteriyordu ki imdada bu sefer Gomis’in bahtı yetişti.

Top Antep savunması içinde gitti geldi, Gomis’in önüne düştü, o da tamamlayıp golü yaptı.

Aslında Galatasaray 1-1’e kadar ve 1-1’den daha sonra da epeyce âlâ oynuyordu.

Bu sefer de sahneye bana göre Türkiye’nin en soru işaretli hakemi Yaşar Kemal Uğurlu çıktı.

Haksız ve manasız bir kartla Abdülkerim’i attı. Lakin bu dakikadan daha sonra Galatasaray’ı bir daha kutlamak lazım.

Aslında Galatasaray 1-1’e kadar ve 1-1’den daha sonra da hayli güzel oynuyordu.

Bu sefer de sahneye bana bakılırsa Türkiye’nin en soru işaretli hakemi Yaşar Kemal Uğurlu çıktı.

Haksız ve manasız bir kartla Abdülkerim’i attı. Ancak bu dakikadan daha sonra Galatasaray’ı bir daha kutlamak lazım.

Asla 11’e 10 oynamanın ezikliğini yaşamadılar. Maç uzunluğu direğe vurup çıkan topları var ve durumları var.

Oyun 1-1 bitiyor diyorduk ki sahneye Sacha Boey çıktı. Kanatta arka arda iki kişiyi geçti, ceza alanına girdi, Seferovic vurdu, kaleciden dönen top Antepliye çarpıp gol oldu.

Yaşar Kemal Uğurlu Türkiye liglerinin en tehlikeli hakemi. Katiyetle bilinmeyen ajandası var.

Asla 11’e 10 oynamanın ezikliğini yaşamadılar. Maç uzunluğu direğe vurup çıkan topları var ve durumları var.

Oyun 1-1 bitiyor diyorduk ki sahneye Sacha Boey çıktı. Kanatta arka arda iki kişiyi geçti, ceza alanına girdi, Seferovic vurdu, kaleciden dönen top Antepliye çarpıp gol oldu.

Yaşar Kemal Uğurlu Türkiye liglerinin en tehlikeli hakemi. Mutlaka saklı ajandası var.

Bunu yalnızca yüzde 100 yanlışlı olarak gösterdiği kırmızı karttan dolayı söylemiyorum.

kimi vakit ayrıntılarla kadroları ve taraftarı öylesine tahrik ediyor ki, dün gece de hem taraftarı hem kadrosu ince ince tahrik etti.

Bana nazaran bir gün bile toplulukta tutulmaması gereken bir hakem.

Bunu yalnızca yüzde 100 kusurlu olarak gösterdiği kırmızı karttan dolayı söylemiyorum.

kimi vakit ayrıntılarla grupları ve taraftarı öylesine tahrik ediyor ki, dün gece de hem taraftarı hem ekibi ince ince tahrik etti.

Bana nazaran bir gün bile toplulukta tutulmaması gereken bir hakem.