Ahmet Çakar: Şayet bir çaba 5-4 üzere bir skorla bitiyorsa…

dedeefendi

New member
Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, konutunda Fatih Karagümrük’ü 5-4 mağlup etti. Sabah Gazetesi muharriri Ahmet Çakar, çabayı kalemine aldı.

İŞTE AHMET ÇAKAR’IN YAZISI:

Dün gece tavla maçı üzere bir müsabaka izledik.

Eğer bir çaba 5-4 üzere bir skorla bitiyorsa, maçı seyretmeseniz bile o defanslar kesinlikle eleştirilir.

Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe, meskeninde Fatih Karagümrük’ü 5-4 mağlup etti. Sabah Gazetesi müellifi Ahmet Çakar, çabayı kalemine aldı.

İŞTE AHMET ÇAKAR’IN YAZISI:

Dün gece tavla maçı üzere bir müsabaka izledik.

Eğer bir çaba 5-4 üzere bir skorla bitiyorsa, maçı seyretmeseniz bile o defanslar kesinlikle eleştirilir.

F.Bahçe üzere bir ekip, dönem başında Ümraniye’den 3, dün de Karagümrük’ten 4 gol yiyorsa bunun üzerine epeyce düşünmek lazım.

Önce şunu söyleyeyim; Altay epey formsuz. İnanç vermemeye başladı.

Sanki bir nebze de kendine inancını kaybetti. Szalai de sallanıyor. Karagümrük’ün birinci golünde arka arda yanılgıları var.

F.Bahçe üzere bir kadro, dönem başında Ümraniye’den 3, dün de Karagümrük’ten 4 gol yiyorsa bunun üzerine fazlaca düşünmek lazım.

Önce şunu söyleyeyim; Altay epey formsuz. İnanç vermemeye başladı.

Sanki bir nebze de kendine itimadını kaybetti. Szalai de sallanıyor. Karagümrük’ün birinci golünde arka arda yanlışları var.

F.Bahçe’nin en büyük sorunu kolay gol yemek. Şayet şampiyonluğu kaybedecekse bunun baş sorumlusu da yenen sıradan goller olacak.

Yoksa F.Bahçe’nin gol atma sorunu yok. Dün 5 attılar, 3-4 tane daha atabilirlerdi.

Batshuayi’ye F.Bahçe dua etmeli, alışılmış Caner’e de. Caner’i dün gece hiç anlayamadım. Çapraza atılan hiç bir tehlikeli konum yokken, topun geldiğini görüyor ve elini uzatıp kesiyor.

F.Bahçe’nin en büyük sorunu kolay gol yemek. Şayet şampiyonluğu kaybedecekse bunun baş sorumlusu da yenen sıradan goller olacak.

Yoksa F.Bahçe’nin gol atma sorunu yok. Dün 5 attılar, 3-4 tane daha atabilirlerdi.

Batshuayi’ye F.Bahçe dua etmeli, doğal Caner’e de. Caner’i dün gece hiç anlayamadım. Çapraza atılan hiç bir tehlikeli konum yokken, topun geldiğini görüyor ve elini uzatıp kesiyor.

Genç bir oyuncu yapsa, ‘heyecanlandı da yaptı’ diyeceğiz! Bu nasıl bir penaltı.

Hele hele bitime birkaç dakika kala lakin futbola yeni başlamış bir sol bekin yapacağı üzere ofsaytı bozdu.

Yanında adam yok! Batshuayi duruyor. 40 metreden muhakkak ki top atılacak.

Genç bir oyuncu yapsa, ‘heyecanlandı da yaptı’ diyeceğiz! Bu nasıl bir penaltı.

Hele hele bitime birkaç dakika kala fakat futbola yeni başlamış bir sol bekin yapacağı üzere ofsaytı bozdu.

Yanında adam yok! Batshuayi duruyor. 40 metreden belirli ki top atılacak.

Caner bir adım ileri gitse Batshuayi ofsaytta kalacak. Lakin Caner ne hikmetse bir adım öne çıkıp Batshuayi’yi ofsaytta bırakmıyor.

Ofsaytı bozup gerisinden da gol geliyor. Çok tuhaf. Caner tecrübesindeki bir oyuncuya uymayacak hareketler bunlar.

Paragrafı Crespo’ya açmamız lazım! Çok şey yaptı. Bitmeyen bir güç ve harikulade bir hırs.

Caner bir adım ileri gitse Batshuayi ofsaytta kalacak. Ancak Caner ne hikmetse bir adım öne çıkıp Batshuayi’yi ofsaytta bırakmıyor.

Ofsaytı bozup gerisinden da gol geliyor. Çok tuhaf. Caner tecrübesindeki bir oyuncuya uymayacak hareketler bunlar.

Paragrafı Crespo’ya açmamız lazım! Çok şey yaptı. Bitmeyen bir güç ve dayanılmaz bir hırs.

Sonuçta F.Bahçe kazandı, yara alabilirlerdi lakin almadı. Kutlanması gereken bir de hakem vardı: Atilla Karaoğlan. 3 penaltıda da haklı.

Oyun genelinde de epeyce başarılıydı.

Sonuçta F.Bahçe kazandı, yara alabilirlerdi lakin almadı. Kutlanması gereken bir de hakem vardı: Atilla Karaoğlan. 3 penaltıda da haklı.

Oyun genelinde de hayli başarılıydı.